Povezane novice

NEPRIČAKOVANA VEST IZ BUCKINGHAMSKE PALAČE: Britanski kralj ima raka

Regional 05.02.2024
Britanskemu kralju Karlu III. so diagnosticirali raka, zato bo do nadaljnjega odložil vse javne nastope in druge obveznosti, so danes sporočili iz Buckinghamske palače. Več informacij o njegovem zdravstvenem stanju niso podali, so pa sporočili, da je… »

Britanski kralj Karel III. se zaradi raka umika iz javnega življenja

Mladina 05.02.2024
Do nadaljnjega se bo britanski kralj vzdržal javnih nastopov in drugih obveznosti. Britanskemu kralju Karlu III. so diagnosticirali raka, zato se bo do nadaljnjega vzdržal javnih nastopov in drugih obveznosti, so danes sporočili iz Buckinghamske… »

Bolni Karel III. se umika v zasebnost

Dnevnik 05.02.2024
Britanski kralj Karel III. ima raka, je sporočila Buckhingamska palača in presenetila z doslej neznačilno odkritostjo o zdravstvenem stanju monarha. Med zdravljenjem ne bo opravljal javnih obveznosti, bo pa opravljal vse državne posle. Buckinghamska… »

Britanskemu kralju Karlu III. odkrili raka

RTV Slovenija 05.02.2024
Britanski kralj Karel III. se zaradi raka do nadaljnjega umika iz javnega življenja. Buckinghamska palača natančnih informacij o bolezni ni podala, a je kralj o svojih zdravstvenih težavah želel spregovoriti javno, da ne bi sprožil ugibanj… »

Kralj Karel III. zbolel za rakom

Zurnal24 05.02.2024
Do nadaljnjega se umika iz javnega življenja. Britanskemu kralju Karlu III. so diagnosticirali raka, zato bo do nadaljnjega odložil vse javne nastope in druge obveznosti, so danes sporočili iz Buckinghamske palače. Več informacij o njegovem… »

Kralj Karel se umika zaradi raka, a se že veseli vrnitve

Necenzurirano 05.02.2024
Britanskemu kralju Karlu III. so na nedavnem pregledu v bolnišnici odkrili raka. 75-letni kralj Karel III. je prejšnji četrtek zapustil bolnišnico London Clinic, kjer so ga operirali zaradi benignega povečanja prostate. Karel je ob odhodu iz… »

Britanski kralj se zaradi raka umika iz javnega življenja

Delo 05.02.2024
Monarh je že začel redno zdravljenje. Ob vseh manjkajočih članih družine je trenutno najbolj viden obraz kraljevine kraljica Camilla. V Združenem kraljestvu je danes zvečer, le teden dni potem, ko so britanskega kralja Karla III. odpustili iz… »

Britanski kralj ima raka

SiolNET 05.02.2024
Britanskemu kralju Karlu III. so diagnosticirali raka, zato se bo do nadaljnjega vzdržal javnih nastopov in drugih obveznosti, so danes sporočili iz Buckinghamske palače. Več informacij o njegovem zdravstvenem stanju niso podali, so pa sporočili, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem