Povezane novice

Glas se mu je zatresel, ko se je s cmokom v grlu zahvalil ženi in otrokoma

Delo 06.02.2024
Peter Prevc bi rad imenitno kariero v Planici sklenil še z drugim svetovnim rekordom. Lani dobil močan namig. Po koncu športne poti bi rad – živel. V nadaljevanju preberite: Kako se je Peter Prevc na današnji novinarski konferenci, na kateri je… »

Noro, kaj bo Smučarska zveza Slovenije napravila v čast Petru Prevcu!

Zurnal24 06.02.2024
Pri SZS si želijo, da bi bilo slovo Petra Prevca zares veličastno in bi si ga ogledalo čim več gledalcev. Že celi dan po slovenskih (in tudi svetovnih) medijih odmeva novica, da eden najboljših smučarskih skakalcev vseh časov, naš Peter Prevc, po… »

Peter Prevc, šampion od glave do pete

Dnevnik 06.02.2024
O veličini šampiona, kot ga Slovenija do prihoda Petra Prevca ni poznala, ne govorijo le njegovi uspehi na športni poti, ampak predvsem celotna njegova osebnost oziroma profesionalizem, ki jo je kazal celotno kariero. Še enkrat več danes, ko je… »

Peter Prevc: Srce je narekovalo, da odprem novo stran življenja

RTV Slovenija 06.02.2024
Po 15 letih je napočil čas za slovo. Slovenska športna legenda Peter Prevc je napovedal in potrdil, da je to njegova zadnja sezona v smučarskih skokih. Zlati orel se bo poslovil konec marca na poletih v Planici. "Mogoče celo s svetovnim rekordom."… »

#foto Čustveno slovo Petra Prevca v Planici

Dnevnik 06.02.2024
Najboljši slovenski smučarski skakalec vseh časov Peter Prevc je za danes ob 13. uri v Planici napovedal novinarsko konferenco, na kateri je napovedal konec izjemno bogate športne kariere. Potem ko bo konec tedna izpustil tekme svetovnega pokala v… »

#nit Peter Prevc s cmokom v grlu: Srce mi je povedalo, da je čas za novo stran v življenju

Dnevnik 06.02.2024
Najboljši slovenski smučarski skakalec vseh časov Peter Prevc je izbral Planico za kraj sporočila, da je to njegova zadnja sezona v vlogi profesionalnega športnika. Na novinarski konferenci, kjer so bili tudi vsi njegovi sotekmovalci in člani… »

Čustveni Peter Prevc odprl srce: "Obstaja 100 razlogov za takšno odločitev"

Zurnal24 06.02.2024
Peter Prevc je razkril, da je ideja o upokojitvi zorela že zadnji dve leti. Zvezdnik slovenskih smučarskih skokov Peter Prevc bo po marčevskih tekmah v Planici sklenil svojo bogato športno pot. Na novinarski konferenci pod Poncami je predstavnikom… »

Prevc ob koncu svoje poti: Srce je povedalo, da je čas za novo poglavje

Delo 06.02.2024
Slovenski šampion bo po velikem finalu svetovnega pokala 2023/24 v Planici postavil svoje skakalne smuči v kot. Čeprav je Peter Prevc že na uvodni postaji svetovnega pokala v smučarskih skokih v Ruki na Finskem nakazal, da razmišlja o koncu… »

Polne Prevčeve police: štirje globusi, ducat medalj in zlati orel

RTV Slovenija 06.02.2024
Veliki kristalni globus, trije mali globusi v poletih, ducat medalj na velikih tekmovanjih, zlati orel in nepogrešljivi člen pri prav vseh ekipnih zmagah slovenskih skakalcev v svetovnem pokalu. Zbirka uspehov Petra Prevca je res izjemno dolga. 31-letni… »

Rekorde, ki jih je nizal Peter Prevc, bo težko ponoviti

Delo 06.02.2024
Slovenski skakalni šampion se je odločil, da bo po koncu te sezone sklenil svojo blestečo športno pot. Z velikih tekmovanj ima kar dvanajst kolajn. V nadaljevanju preberite: Kdaj je Peter Prevc, ki je sporočil, da bo po koncu sezone sklenil svojo… »

Končuje se ena največjih slovenskih športnih karier

Zurnal24 06.02.2024
Najboljši slovenski smučarski skakalec Peter Prevc bo po koncu letošnje sezone skakalne smuči postavil v kot. Slovenski skakalni šampion Peter Prevc bo s tekmami v Planici ob koncu tekmovalne zime 2023/2024 končal svojo bogato športno pot… »

Zlati orel, ki se je okitil s kristalom in v Sloveniji poskrbel za skakalno evforijo

RTV Slovenija 06.02.2024
Veliki kristalni globus z najdominantnejšo sezono vseh časov, 12 medalj z velikih tekmovanj, zlati orel, trije mali globusi v poletih, 23 zmag za svetovni pokal in svetovni rekord – to so najbolj izstopajoči poudarki kariere Petra Prevca. Neizbrisen… »

NAPOVED PETRA PREVCA: Smuči bo postavil v kot

Regional 06.02.2024
Slovenski zvezdnik smučarskih skokov Peter Prevc bo danes razkril podrobnosti o koncu bogate športne poti, je v vabilu na novinarsko konferenco, ki bo ob 13. uri v Planici, zapisala Smučarska zveza Slovenije. Enaintridesetletni Prevc je to sezono 13… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem