Povezane novice

Na avtobusu številka 14 z nožem zabodel bivšo partnerico

Necenzurirano 06.02.2024
Policisti so predstavili več informacij o ponedeljkovem napadu na avtobusu ljubljanskega potniškega prometa. Na avtobusu številka 14 je nekaj pred 7. uro 39-letno žensko z nožem v predel trebuha zabodel njen 42-letni bivši partner. Ženska je… »

PODROBNOSTI VČERAJŠNJEGA POSKUSA UBOJA: Žensko na avtobusu zabodel njen bivši partner

Regional 06.02.2024
Policisti nadaljujejo s preiskavo ponedeljkovega dogodka, ko je moški na ljubljanskem mestnem avtobusu huje poškodoval žensko. V izjavi za medije so pojasnili, da je 39-letno žensko na avtobusu z nožem zabodel njen bivši 42-letni zunajzakonski… »

Moškemu, ki je zabodel nekdanjo partnerko, grozi do petnajst let zapora

Delo 06.02.2024
V poskusu uboja je bila huje poškodovana, a ni v smrtni nevarnosti. Gre za nekdanja intimna partnerja. Na mestnem avtobusu ljubljanskega potniškega prometa številka 14 na Parmovi ulici je 42-letni moški srednjih let včeraj zjutraj z nožem zabodel… »

Žensko na avtobusu zabodel njen nekdanji partner, na pomoč sta priskočila dva potnika

RTV Slovenija 06.02.2024
Policija je predstavila podrobnosti ponedeljkovega nasilnega dejanja na mestnem avtobusu. Kot so ugotovili, je 39-letno žensko z nožem zabodel njen nekdanji zunajzakonski partner, nadaljnje nasilje sta preprečila dva potnika na avtobusu. Valter… »

Policisti pojasnili ozadje včerajšnjega napada na avtobusu

Zurnal24 06.02.2024
Policija je razkrila nekaj podrobnosti ponedeljkovega napada na avtobusu št. 14 Ljubljanskega potniškega prometa. Vodja sektorja za splošno kriminaliteto v sektorju kriminalistične policije na Policijski upravi Ljubljana Valter Zrinski je povedal, da… »

Z nožem nad potnico LPP se je spravil njen bivši partner

Dnevnik 06.02.2024
Policija je predstavila nove podatke v zvezi z včerajšnjim napadom z nožem na mestnem avtobusu ljubljanskega potniškega prometa. Žensko je zabodel njen bivši zunajzakonski partner. Včeraj zjutraj je na mestnem avtobusu ljubljanskega potniškega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem