Povezane novice

Von der Leyen / »EU mora ohraniti zagon za podporo Ukrajini«

Mladina 06.02.2024
Izpostavila je, da je evropska obrambna industrija povečala svojo proizvodno zmogljivost streliva za 40 odstotkov. EU mora ne le pospešiti dobavo streliva Ukrajini, ampak mora o njeni obrambni zmogljivosti razmišljati kot o delu lastne obrambne… »

Von der Leyen bo predlagala umik predloga uredbe o pesticidih

RTV Slovenija 06.02.2024
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je v Evropskem parlamentu napovedala, da bo predlagala umik predloga uredbe o pesticidih, ki je po njenih besedah postala simbol polarizacije. "Kmetje si zaslužijo, da jim prisluhnemo," je poudarila v… »

»Evropa ima najbolj zdravo in najkakovostnejšo hrano na svetu«

Mladina 06.02.2024
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen predlaga umik uredbe o pesticidih. Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes v Evropskem parlamentu napovedala, da bo predlagala umik predloga uredbe o pesticidih oz. trajnostni rabi… »

Von der Leynova predlaga umik uredbe o pesticidih

Delo 06.02.2024
Evropsko kmetijstvo mora preiti na bolj trajnosten model, ki bo bolj okolju prijazen in manj škodljiv za kakovost tal. Predsednica evropske komisije Ursula von der Leyen je danes v evropskem parlamentu napovedala, da bo predlagala umik predloga uredbe o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem