Povezane novice

Nosilka SDS-ove liste za evropski parlament bo najbrž Romana Tomc

RTV Slovenija 06.02.2024
Izvršilni odbor SDS-a je svetu stranke v sprejetje predlagal listo kandidatov za volitve v Evropski parlament. Na njej so med drugim Romana Tomc, Milan Zver in Aleš Hojs. Predlagani kandidati so navedeni po vrstnem redu: Romana Tomc, Milan Zver, Aleš… »

Izvršilni odbor SDS predlagal kandidatno listo za evropske volitve, nosilka sedanja evroposlanka Romana Tomc

Dnevnik 06.02.2024
Izvršilni odbor SDS je pripravil predlog kandidatne liste za evropske volitve. Za nosilko liste predlagajo sedanjo evropsko poslanko Romano Tomc, na listi bi nato po predlogu med drugim sledili evroposlanec Milan Zver, podpredsednik SDS Aleš Hojs ter… »

Poziv poslancem SDS, naj izjavijo, da ne bodo izstopili do konca mandata

Delo 06.02.2024
Kako se bo na poziv izvršilnega obora SDS odzval Anže Logar in morebiti še kdo od njegovih somišljenikov, zaenkrat še ni jasno. Poleg razprave o kandidatih za evropske volitve je izvršilni odbor na današnji seji poslanski skupini SDS predlagal… »

SDS iz svojih vrst izbrala bodoče evroposlance: To so kandidati!

Zurnal24 06.02.2024
Znana lista kandidatov. Izvršilni odbor Slovenske demokratske stranke je na današnji redni seji Svetu SDS v sprejem predlagal listo kandidatov za volitve v Evropski parlament. Nosilka liste je aktualna evroposlanka Romana Tomc, na drugem pa evropski… »

SDS vztraja pri svojih težkokategornikih, a nosilec liste ne bo več Milan Zver

Delo 06.02.2024
Nosilka liste za evropske volitve bo Romana Tomc, sledijo Milan Zver, Aleš Hojs, Franc Breznik, Branko Grims ... Izvršilni odbor SDS je obravnaval listo kandidatov za evropske volitve, s katero si stranka Janeza Janše želi zmagati. Dokončno jo bo v… »

SDS določa listo za Bruselj

Delo 06.02.2024
Večina sogovornikov jasno izraža pričakovanje, da bo nosilka liste Romana Tomc. Predvidoma danes naj bi izvršilni odbor SDS razpravljal in morda tudi določil listo za evropske volitve, za katero je bilo tokrat veliko prerivanja. Z njo naj bi merili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem