Povezane novice

Dončić postal uradno najboljši strelec te sezone

RTV Slovenija 07.02.2024
Za Luko Dončićem je uspešen večer v Ligi NBA. Njegov Dallas je zmagal v Brooklynu (119:107), za piko na i pa je postal tudi uradni najboljši strelec v tej sezoni. Luka Dončić je bil znova blizu trojnemu dvojčku. V tej sezoni v povprečju dosega po… »

DONČIĆ KONČAL UGIBANJA O OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJAH: "Če ne bo poškodb, seveda bom. Kdaj nisem bil zraven?"

Regional 07.02.2024
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić z Dallas Mavericks v ligi NBA dvakrat gostuje v New Yorku. Na prvi tekmi je z odlično predstavo s soigralci premagal Brooklyn Nets s 119:107, po tekmi pa za slovenske novinarje končal ugibanja o olimpijskih… »

Dončić o tem, kdo ponoči menja plenice

Zurnal24 07.02.2024
Najboljši strelec lige NBA je po gostovanju v New Yorku odgovarjal na vprašanja slovenskih novinarjev. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić z Dallas Mavericks v ligi NBA dvakrat gostuje v New Yorku. Na prvi tekmi je z odlično predstavo s… »

Dončić o bitki za OI: Če ne bo poškodb, bom zraven. Kdaj nisem bil?

Delo 07.02.2024
Najboljši slovenski košarkar je potrdil, da ga od kvalifikacijskega turnirja slovenske reprezentance za nastop na olimpijskih igrah lahko odvrne le poškodba. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić z Dallasom v ligi NBA dvakrat gostuje v New… »

Luka Dončić je odvrgel masko in se strgal z verige

Delo 07.02.2024
Slovenski as v ligi NBA je pri Dallasovi zmagi proti New Jerseyju dosegel 35 točk, dodal pa je še 18 skokov in devet podaj. Kyrie Irving nasul 36 točk. Košarkarji Dallasa so v ligi NBA v Brooklynu s 119:107 premagali New Jersey. Slovenski zvezdnik… »

#video Dallas boljši od Nets, Dončić želi igrati v kvalifikacijah za OI

Dnevnik 07.02.2024
Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA v Brooklynu s 119:107 premagali Nets. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je za zmagovite goste za eno podajo zgrešil deseti trojni dvojček v sezoni, zbral je 35 točk, 18 skokov in devet podaj… »

Irving in Dončić spet izjemna, slednji povsem blizu trojnega dvojčka

Zurnal24 07.02.2024
Dallas Mavericks so zabeležili drugo zaporedno gostujočo zmago. Tokrat so s 119:107 premagali Brooklyn Nets. Košarkarji Dallasa so manj kot 24 ur po zmagi v Philadelphiji znova morali stopiti na parket. Luka Dončić je bil pred dvobojem sicer na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem