Povezane novice

Vesna Bergant Rakočević: Ministrica je kar naenkrat pokazala veliko volje do dialoga

RTV Slovenija 07.02.2024
Sodniki so na vseh sodiščih nadaljevali protestne zbore zaradi neizpolnjene ustavne odločbe o sodniških plačah. Predstavniki sodstva so se sestali z ministrstvom za pravosodje, a je sestanek minil brez sklepov. Sodniki v protestni izjavi opozarjajo… »

Sestanek ministrstva za pravosodje s sodniki o uresničitvi ustavne odločbe brez sklepov

Dnevnik 07.02.2024
Sestanek ministrstva za pravosodje s sodniki o uresničitvi ustavne odločbe glede sodniških plač je minil brez sklepov. Pričakovali so konkretne predloge, a od ministrice Dominike Švarc Pipan in vlade niso izvedeli nič novega, je pojasnil član… »

Ministrica naenkrat pokazala veliko volje do dialoga

Delo 07.02.2024
Kljub temu je srečanje ministrstva za pravosodje s sodniki o uresničitvi ustavne odločbe glede sodniških plač minilo brez sklepov in novih dejstev. Sestanek ministrstva za pravosodje s sodniki o uresničitvi ustavne odločbe glede sodniških plač je… »

Protest sodnikov proti »ignoranci in aroganci« oblasti; Vrhovni sodniki podprli prizadevanja

Dnevnik 07.02.2024
Slovenski sodniki na današnjih javnih shodih, ki po vsej Sloveniji potekajo pod geslom »100 tog za vladavino prava«, protestirajo proti zlorabi oblasti, popolni ignoranci, ki jo vlada in državni zbor kažeta do sodstva in sodnikov ter proti ignoranci… »

Sodniki / »Le če vsi tako ravnamo, se je mogoče izogniti anarhiji, brezvladju in nasilju oblasti«

Mladina 07.02.2024
Na slovenskih sodiščih je danes v organizaciji Slovenskega sodniškega društva potekal enourni "protestni shod za vladavino prava" Na slovenskih sodiščih je danes v organizaciji Slovenskega sodniškega društva potekal enourni "protestni shod za… »

Protestni shodi sodnikov proti zlorabi in ignoranci oblasti

Delo 07.02.2024
V društvu protestirajo proti sprenevedanju, da gre za socialni dialog in za usklajevanje plač v celotnem javnem sektorju. Na slovenskih sodiščih je danes v organizaciji Slovenskega sodniškega društva potekal enourni protestni shod za vladavino… »

Dan pred kulturnim praznikom ponovno organizirajo shode

Zurnal24 07.02.2024
Protestni shodi sodnikov proti zlorabi, ignoranci in aroganci oblasti. Slovenski sodniki bodo na današnjih javnih shodih, ki bodo po vsej Sloveniji potekali pod geslom "100 tog za vladavino prava", protestirali proti zlorabi oblasti, popolni ignoranci… »

SODNIKI BODO NADALJEVALI PROSTESTNE ZBORE: Danes se bodo tudi tožilci srečali z ministrico

Regional 07.02.2024
Sodniki bodo danes na vseh sodiščih nadaljevali protestne zbore zaradi neizvršitve ustavne odločbe o sodniških plačah. Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan pa je za danes predstavnike sodnikov in tožilcev povabila na ločena sestanka o… »

Sodniki in tožilci upajo na konkreten rezultat sestanka z ministrico

Delo 07.02.2024
Sodniki in tožilci se bodo danes sestali s pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan, hkrati pa bodo sodniki nadaljevali protestne zbore. V nadaljevanju preberite: Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan se bo danes sestala s predstavniki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem