Povezane novice

Tanja Fajon: Mislim, da smo izšli iz najhujšega

RTV Slovenija 07.02.2024
"Čustva so razgreta, zaupanje je načeto, a volja po sodelovanju ostaja, zato bomo vložili veliko energije, da zaupanje obnovimo," je po sestanku s predsednikom vlade v Odmevih povedala prva dama SD-ja Tanja Fajon. Napetost med SD-jem in predsednikom… »

Odločitev o tem, kdo bo vodil pravosodno ministrstvo, je padla

Zurnal24 07.02.2024
Pri predsedniku vlade Robertu Golobu je v luči afere sodna stavba pozno popoldne potekal sestanek s predsednico SD Tanjo Fajon in ministroma Matjažem Hanom in Klemnom Boštjančičem. Na sestanku med premierjem Robertom Golobom in SD so si odgovorili na… »

Pomiritveni sestanek: Koalicija gre naprej, pravosodni resor bo začasno prevzel Golob

Dnevnik 07.02.2024
Še naprej želimo delati skupaj – je po sestanku vodstva SD in predsednika vlade Roberta Goloba dejala prvakinja Socialnih demokratov Tanja Fajon. Vodenje pravosodnega ministrstva bo po odhodu Dominike Švarc Pipan začasno predvidoma prevzel kar… »

Golob bo vodenje pravosodnega ministrstva začasno prevzel sam

Delo 07.02.2024
Na sestanku med SD in premierom sta obe strani izrazili željo po nadaljnjem sodelovanju v koaliciji. Kandidata za pravosodnega ministra bodo iskali skupaj. Predsednica SD Tanja Fajon se je danes skupaj z ministrom stranke SD Matjažem Hanom le srečala s… »

Robert Golob in Tanja Fajon sta se dogovorila, kako dalje v koaliciji

Necenzurirano 07.02.2024
V zgodnjih večernih urah sta se s premierjem Robertom Golobom in ministrom Klemnom Boštjančičem srečala predsednica SD Tanja Fajon in njen strankarski kolega in minister za gospodarstvo Matjaž Han. Zbrali in pogovorili so se zaradi pregretih… »

Tanja Fajon: Iskrice so normalne, odrekanje podpore zakonu Gibanja Svoboda ni metanje polen pod noge, izjava Erika Breclja pa…

Dnevnik 07.02.2024
Fajon pravi, da je stranka SD pod hudim pritiskom, da letijo obtožbe in kritike, zato terja nakup pravosodne palače vrsto odgovorov. Vsi, ki so bili vpleteni v nakup, morajo odgovarjati, pravi. Je pa kritična do blatenja članstva SD. Fajon pravi, da… »

SD in premier si želita ostati v koaliciji. Golob bo začasno prevzel pravosodno ministrstvo.

RTV Slovenija 07.02.2024
Pri predsedniku vlade Robertu Golobu je potekal sestanek s predsednico SD-ja Tanjo Fajon in ministroma Matjažem Hanom in Klemnom Boštjančičem. Dogovorili so se, da bodo skupaj iskali novega kandidata za vrh pravosodnega ministrstva. Gospodarski… »

GOLOB IN SD SO SI ODGOVORILI NA VPRAŠANJE, ALI ŠE ŽELIJO DELATI SKUPAJ: Takšen je odgovor

Regional 07.02.2024
Na sestanku med premierjem Robertom Golobom in SD so si odgovorili na vprašanje, ali še želijo delati skupaj naprej. "In odgovor je da," je po koncu sestanka dejala predsednica SD Tanja Fajon. Premier pa se po njenih besedah strinja tudi, da po odhodu… »

Afera sodna palača: Komisija DZ za revizijo računskega sodišča in nadzor proračunske inšpekcije

Dnevnik 07.02.2024
O nakupu sodne stavbe na Litijski cesti so danes razpravljali na seji komisije DZ za nadzor javnih financ. Komisija predlaga revizijo računskega sodišča in nadzor proračunske inšpekcije ministrstva za finance. Ministrica Dominika Švarc Pipan kot… »

Grozi s tožbo: Švarc Pipan in poslanec SD sta si v parlamentu skočila v lase

Zurnal24 07.02.2024
Na današnji seji se je močno zaiskrilo med Janijem Prednikom in Dominiko Švarc Pipan. Na seji komisije za nadzor javnih financ, ki jo je sklicala NSi, je danes ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan opisovala podrobnosti spornega nakupa stavbe… »

Dominika Švarc Pipan: Bila sem zavedena. Jani Prednik: Esmeralda je spregledala.

RTV Slovenija 07.02.2024
Komisija za nadzor javnih financ glede spornega nakupa stavbe za sodno palačo na Litijski predlaga revizijo Računskega sodišča in nadzor proračunske inšpekcije ministrstva za finance. Sklic nujne seje komisije za nadzor javnih financ so zahtevali v… »

OSTER SPOPAD: O konjih, Esmeraldi in še kaj (VIDEO)

Regional 07.02.2024
Na seji komisije za nadzor javnih financ je ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan pojasnjevala sporni nakup sodne stavbe na Litijski cesti v Ljubljani, to pa ni prepričalo vodjo poslancev Socialnih demokratov Janija Prednika, ki ji je pojasnil… »

Tanja Fajon: To je bil najtežji dan, odkar vodim stranko

Zurnal24 07.02.2024
Stranka SD ni koruptivna, trdi Tanja Fajon. Stranka SD je v zadnjem času pod hudimi pritiski, vse od negospodarnega nakupa sodne palače nanjo letijo obtožbe in kritike, odpirajo se številna vprašanja, priznava predsednica stranke in zunanja… »

Tanja Fajon / »Vsi, ki so bili vpleteni, bodo tudi odgovarjali«

Mladina 07.02.2024
Predsednica SD Tanja Fajon je v luči afere sodna stavba, ki pretresa stranko, ocenila, da je SD v najtežji situaciji, odkar je sama prevzela njeno vodenje. Predsednica SD Tanja Fajon je v luči afere sodna stavba, ki pretresa stranko, ocenila, da je SD… »

TANJA FAJON PRIZNALA: "SD je v najtežji situaciji, odkar sem prevzela njeno vodenje"

Regional 07.02.2024
Predsednica SD Tanja Fajon je v luči afere sodna stavba, ki pretresa stranko, ocenila, da je SD v najtežji situaciji, odkar je sama prevzela njeno vodenje. O nadaljnjih korakih bo v ponedeljek razpravljala konferenca SD. Na večernem sestanku s… »

Fajon: »Nisem nekdo, ki, ko se barka potaplja, vzame rešilni jopič in skoči z nje«

Necenzurirano 07.02.2024
V luči afere sodna palača in posledične nejevolje znotraj stranke je pred novinarje stopila predsednica stranke SD in zunanja ministrica Tanja Fajon, ki se v zadnjih dnevih tudi sama srečuje s pritiski s terena. Bo odstop generalnega sekretarja SD… »

S TERENA POZIVI K ODSTOPU CELOTNEGA VODSTVA STRANKE SD: Danes z Golobom o nadaljnjem sodelovanju v koaliciji

Regional 07.02.2024
Predstavniki občinskih organizacij SD so se sestali z generalnim sekretarjem SD Klemnom Žibertom, ki je včeraj s te funkcije odstopil. Pred srečanjem so bili sicer precej zadržani, jasno pa je, da se v SD delijo mnenja o postopanju stranke ob aferi… »

Novice dneva »

Uvodnik / Spet

Mladina pred 54 minutami

Krivi za vse

Mladina pred 54 minutami

»Evropo lahko reši samo levica«

Mladina pred 54 minutami

Minister SD enako kot minister SDS

Mladina pred 54 minutami

TV komentar / Vse zamujene priložnosti

Mladina pred 54 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem