Povezane novice

Tina Erzar nova mladinska svetovna prvakinja

Delo 07.02.2024
Zmagoslavje 16-letne smučarske skakalke iz Zg. Gameljn je na mladinskem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici dopolnila bronasta Taja Bodlaj. V slovenskem zastopstvu se na mladinskem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici… »

Tina Erzar v Planici postala nova mladinska svetovna prvakinja!

RTV Slovenija 07.02.2024
Na mladinskem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici so Slovenke na srednji Bloudkovi skakalnici poskrbele za prvi dve medalji. Tina Erzar je nova mladinska svetovna prvakinja, uspeh je z bronastim odličjem dopolnila Taja Bodlaj. Finale na… »

Tina Erzar mladinska svetovna prvakinja

Dnevnik 07.02.2024
Slovenija je na mladinskem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici osvojila prvi dve odličji. Na tekmi na srednji skakalnici je zmagala Tina Erzar, njen uspeh je s tretjim mestom dopolnila mladinska olimpijska prvakinja Taja Bodlaj. Med… »

Slovenija osvojila zlato in bron, svetovna prvakinja je postala 16-letnica

Zurnal24 07.02.2024
Prvi dve kolajni za Slovenijo na mladinskem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju. Planica gosti mladinsko svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, Slovenija pa je na srednji skakalnici prišla do prvih dveh kolajn na tekmovanju. Vso konkurenco je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem