Povezane novice

DRAMA V ZRAKU: Med letom iz Slovenije v Luksemburg je počilo steklo

Regional 08.02.2024
Letalo luksemburške družbe Luxair je moralo zaradi počenega stekla na oknu pilotske kabine v nedeljo zasilno pristati v Münchnu, so danes sporočili z letališča v Münchnu. Letalo je bilo na poti iz Ljubljane v Luxembourg, poroča nemška tiskovna… »

Letalo na poti iz Ljubljane v Luxembourg zaradi počenega stekla zasilno pristalo v Münchnu

RTV Slovenija 08.02.2024
Letalo družbe Luxair, ki je bilo na poti iz Ljubljane v Luxembourg, je moralo zaradi počenega stekla na oknu pilotske kabine v nedeljo zasilno pristati v Münchnu, so sporočili z nemškega letališča. Pilot letala luksemburške družbe Luxair je v… »

#foto #video Ekskluzivno: Pričevanje potnika na letalu, ki je moralo zasilno pristati zaradi počenega stekla

Dnevnik 08.02.2024
»Začudilo me je, zakaj smo se že tako zgodaj začeli spuščati, čez nekaj minut pa nam je kapitan prek zvočnika sporočil, da je let preusmerjen v München,« se zasilnega pristanka zaradi počenega vetrobranskega okna na letalu spominja potnik… »

Letalo na poti iz Ljubljane v Luxembourg moralo zasilno pristati

Zurnal24 08.02.2024
Počilo je steklo v pilotki kabini. Letalo luksemburške družbe Luxair je moralo zaradi počenega stekla na oknu pilotske kabine v nedeljo zasilno pristati v Münchnu, so danes sporočili z letališča v Münchnu. Letalo je bilo na poti iz Ljubljane v… »

Letalo na poti iz Ljubljane v Luxembourg zaradi počenega stekla zasilno pristalo v Münchnu

Dnevnik 08.02.2024
Letalo luksemburške družbe Luxair je moralo zaradi počenega stekla na oknu pilotske kabine v nedeljo zasilno pristati v Münchnu, so danes sporočili z letališča v Münchnu. Letalo je bilo na poti iz Ljubljane v Luxembourg. Pilot je v nedeljo javil… »

Letalo iz Ljubljane zasilno pristalo v Münchnu

Delo 08.02.2024
Pilot je v nedeljo javil, da je počilo steklo na oknu pilotske kabine. Letalo luksemburške družbe Luxair je moralo zaradi počenega stekla na oknu pilotske kabine v nedeljo zasilno pristati v Münchnu, so danes sporočili z letališča v Münchnu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem