Povezane novice

IZJEMEN SKOK: Lovro Kos do prve zmage v svetovnem pokalu

Regional 10.02.2024
Slovenski smučarski skakalec Lovro Kos (278,9) je zmagal na prvi tekmi za svetovni pokal v Lake Placidu v ZDA in prvič slavil v pokalu. Drugi je bil Japonec Ryoyu Kobayashi (278,1), tretji Norvežan Marius Lindvik (277,8). Do točk je prišel še Domen… »

Avstrija le dve desetinki pred Nemčijo na napeti tekmi dvojic, D. Prevc in Kos šesta

RTV Slovenija 10.02.2024
Michael Hayböck in Stefan Kraft sta zmagovalca tekme dvojic v Lake Placidu. Avstrijska skakalca sta le za dve desetinki prehitela Nemčijo. Domen Prevc in Lovro Kos sta precej zaostala za pričakovanji s šestim mestom. Na startni listi je bilo enajst… »

Lovro Kos do svoje prve zmage v svetovnem pokalu

Delo 10.02.2024
Domen Prevc je uvodno tekmo smučarskih skakalcev v ZDA končal na 19. mestu, trije slovenski predstavniki so nastop sklenili po prvi seriji. Lovro Kos (278,9) je zmagal na prvi tekmi za svetovni pokal smučarskih skakalcev v Lake Placidu v ZDA in prvič… »

Kos zmagal, toliko prvih mest je že osvojila Slovenija

Zurnal24 10.02.2024
Kos v Lake Placidu Sloveniji priskakal 114. zmago v pokalu. Smučarski skakalec Lovro Kos je z današnjo zmago v Lake Placidu dosegel svojo prvo in 114. slovensko prvo mesto na tekmah svetovnega pokala. Skakalci imajo skupno sedaj 92 zmag, od tega 79… »

Poljaki izpred nosa odnesli bronasto odličje

Delo 10.02.2024
Slovenski skakalci četrti na ekipni tekmi v Planici. Za najboljši slovenski izid na mladinskem svetovnem prvenstvu v nordijskih disciplinah v Planici so predzadnji dan tekmovanja poskrbeli skakalci. Žiga Jančar, Rok Masle, Jaka Drinovec in Enej… »

Lovro Kos v Lake Placidu do prve zmage v karieri

Dnevnik 10.02.2024
Slovenski smučarski skakalec Lovro Kos je novo ime na seznamu zmagovalcev na tekmah za svetovni pokal. Potem ko je 24-letni Moravčan zmagal že na včerajšnjih kvalifikacijah v Lake Placidu, je bil najboljši še na prvi izmed treh tekem na vzhodu ZDA… »

Avstrijci v Planici dobili ekipno tekmo skokov, Slovenija četrta

RTV Slovenija 10.02.2024
Šesti dan mladinskega SP-ja v nordijskem smučanju je bila v Planici v ospredju ekipna tekma smučarjev skakalcev, na kateri so zmagali Avstrijci, drugi so bili Nemci, tretji pa Poljaki. Slovenija je tekmo končala na četrtem mestu. Enak vrstni red je… »

Lovro Kos do četrte zmage v četrti različni disciplini!

RTV Slovenija 10.02.2024
Lovro Kos v Lake Placidu skače v izjemni formi. V petek je prvič dobil kvalifikacijsko tekmo, dan pozneje pa je še prvič v karieri dobil posamično tekmo za svetovni pokal. V finalu je pridobil kar pet mest! To je bil res tesen razplet, saj je imel… »

Slovenija ima novega zmagovalca v svetovnem pokalu

Zurnal24 10.02.2024
Slovenski skakalec se je prvič v karieri uvrstil na zmagovalni oder. Lake Placid v Združenih državah Amerike je prinesel nov uspeh slovenskim smučarskim skokokom. Med zmagovalce svetovnega pokala se je namreč vpisal Lovro Kos. Ta je bil po prvi… »

Lovro Kos z zmago rešil slovensko čast

Delo 10.02.2024
Slovenski smučarski skakalec je postavil najboljši dosežek kvalifikacij pred današnjo tekmo smučarskih skakalcev v Lake Placidu in nato tudi dobil tekmo. Slovenski smučarski skakalec Lovro Kos je postavil najboljši dosežek kvalifikacij pred… »

Kos poskrbel za izjemen slovenski uvod v ZDA

Zurnal24 10.02.2024
Slovenski orel Lovro Kos je dobil kvalifikacije pred današnjo posamično tekmo smučarskih skakalcev v Lake Placidu. Slovenski smučarski skakalec Lovro Kos je postavil najboljši dosežek kvalifikacij pred sobotno tekmo smučarskih skakalcev za svetovni… »

Kos zanesljivo dobil kvalifikacije v Lake Placidu

RTV Slovenija 10.02.2024
Lovro Kos, ki je že prejšnji teden v Willingenu nakazal, da se forma dviguje, je s 126 metri prepričljivo dobil kvalifikacije pred sobotno tekmo smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Lake Placidu. Kvalifikacije so bile le formalnost, saj je bilo na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem