Povezane novice

Podvig Lare Gut: od 9. mesta do zmage in skupnega vodstva!

RTV Slovenija 10.02.2024
Lara Gut Behrami je v Soldeuu slavila 24. veleslalomsko zmago kariere, potem ko je bila na prvi progi deveta. Le stotinko je zaostala Alice Robinson, Američanka AJ Hurt pa je s 3. mestom ponovila uspeh s kranjskogorskega slaloma. Neja Dvornik je bila 17… »

Gut-Behrami po epski zmagi nova vodilna v skupnem seštevku

Zurnal24 10.02.2024
Švicarka Lara Gut-Behrami je z devetega mesta po prvi vožnji prišla do zmage na veleslalomu v Soldeuu. Švicarka Lara Gut-Behrami je zmagovalka veleslaloma za svetovni pokal v Soldeuu. Deveta po prvi vožnji se je v finalu pognala na vrh razpredelnice… »

Marco Odermatt z deveto zaporedno zmago ujel Alberta Tombo

Delo 10.02.2024
Najboljši alpski smučar na svetu je bil prepričljivo najboljši v veleslalomski preizkušnji svetovnega pokala v bolgarskem Banskem. Žan Kranjec je bil peti. Marco Odermatt je zmagovalec veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev v Banskem. S… »

Lara Gut-Behrami dopolnila švicarski dan za zmage

Delo 10.02.2024
Švicarka je zmagovalka veleslaloma za svetovni pokal v Soldeuu. Od Slovenk sta do točk prišli Neja Dvornik (17.) in Ana Bucik (21.). Švicarka Lara Gut-Behrami je zmagala v veleslalomu za svetovni pokal v Soldeuu. Deveta po prvi vožnji se je v finalu… »

Nova zmaga za Gut-Behrami

Dnevnik 10.02.2024
Švicarka Lara Gut-Behrami je zmagovalka veleslaloma za svetovni pokal v Soldeuu. Deveta po prvi vožnji se je v finalu pognala na vrh razpredelnice. Z zmago je ob odsotnosti Američanke Mikaele Shiffrin prevzela vodstvo v seštevku zime. Točke sta… »

Navljub napakam nova zmaga za Laro Gut-Behrami

Dnevnik 10.02.2024
Švicarka Lare Gut-Behrami je zmagovalka veleslaloma za svetovni pokal v Soldeuu. Deveta po prvi vožnji se je v finalu pognala na vrh razpredelnice. Z zmago je ob odsotnosti Američanke Mikaele Shiffrin prevzela vodstvo v seštevku zime. Točke sta… »

Odermatt znova v svojem razredu, Kranjec znotraj peterice

Dnevnik 10.02.2024
Švicar Marco Odermatt je zmagovalec veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev v Banskem. S prednostjo kar 91 stotink sekunde je v finalu ubranil vodstvo po prvi vožnji za še šesto zaporedno zmago na veleslalomih v tej sezoni. Slovenski… »

Odermatt odčital še eno lekcijo, Kranjec blizu najboljšim

Zurnal24 10.02.2024
Švicarski fenomen Marco Odermatt je zmagal na veleslalomu za svetovni pokal v Banskem. Drugouvrščenega Norvežana Alexandra Steena Olsena je ugnal za 91 stotink. Žan Kranjec je osvojil peto mesto (+1,47). Švicar Marco Odermatt je podaljšal niz… »

Odermatt izenačil dosežek Tombe in Klammerja, Kranjec peti

RTV Slovenija 10.02.2024
Marco Odermatt je tudi na veleslalomu v Banskem nadaljeval zmagoviti niz. V finalu je ubranil vodstvo s prve proge in za 91 stotink premagal presenetljivega Norvežana Alexandra Steena Olsena. Žan Kranjec je osvojil peto mesto. Odermatt je z deveto… »

Primerjava prvih dam v boju za veliki kristalni globus: Prednost Američanke, spored na strani Švicarke

Dnevnik 10.02.2024
V boju za naslov skupne zmagovalke svetovnega pokala v alpskem smučanju se obeta boj do zadnje tekme med Mikaelo Shiffrin in Laro Gut-Behrami. Najboljši alpski smučarki sveta Mikaeli Shiffrin se je življenje za kratek čas obrnilo na glavo, potem ko… »

Novice dneva »

»Skrajna desnica je pred pragom moči«

Mladina pred dvema uramaše 1 povezana

Foto: S štirikolesnikom zapeljal v Muro in smrt

Necenzurirano pred dvema uramaše 2 povezani

Tanja Žagar zbolela za rakom dojke

Dnevnik pred 35 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem