Povezane novice

Madžarska predsednica priznala napako in se poslovila

Delo 10.02.2024
Aprila lani je Katalin Novak pomilostila moškega, obsojenega zaradi prikrivanja spolnih zlorab v domu za otroke in mladostnike. Madžarska predsednica Katalin Novak, ki se je znašla pod plazom kritik zaradi sporne pomilostitve, je danes odstopila… »

Predsednica Madžarske priznala hudo napako in odstopila

Zurnal24 10.02.2024
Madžarska predsednica Katalin Novak, ki je marca 2022 postala prva ženska na položaju predsednika Madžarske, je odstopila. Znašla se je pod plazom kritik zaradi sporne pomilostitve, V Budimpešti je v petek več kot tisoč protestnikov zahtevalo njen… »

Madžarska predsednica odstopila zaradi sporne pomilostitve

Dnevnik 10.02.2024
Madžarska predsednica Katalin Novak, ki se je znašla pod plazom kritik zaradi sporne pomilostitve, je danes odstopila, poročajo tuje tiskovne agencije. V Budimpešti je v petek več kot tisoč protestnikov zahtevalo njen odstop, ker je aprila lani… »

Odstop madžarske predsednice zaradi sporne pomilostitve, povezane z zlorabami otrok

RTV Slovenija 10.02.2024
Madžarska predsednica Katalin Novak, ki se je znašla pod plazom kritik zaradi sporne pomilostitve, je odstopila po tem, ko je v petek na stotine protestnikov zahtevalo njen odstop zaradi pomilostitve moškega, ki je prikrival spolne zlorabe otrok… »

POLITIČNI PRETRES NA MADŽARSKEM: Predsednica države zaradi sporne pomilostitve odstopila

Regional 10.02.2024
Madžarska predsednica Katalin Novak, ki se je znašla pod plazom kritik zaradi sporne pomilostitve, je danes odstopila. V Budimpešti je v petek več kot tisoč protestnikov zahtevalo njen odstop, ker je aprila lani pomilostila moškega, obsojenega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem