Povezane novice

Slovenska mešana skakalna ekipa srebrna zadnji dan prvenstva v Planici

Delo 11.02.2024
Taja Bodlaj, Jaka Drinovec, Tina Erzar in Rok Masle so na mladinskem svetovnem prvenstvu zaostali le za avstrijskimi vrstniki. Zadnji dan mladinskega svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici je slovenska reprezentanca osvojila še eno… »

Višje ocene Kraftu prinesle zmago pred Kosom

Zurnal24 11.02.2024
Slovenski skakalec Lovro Kos se je še drugič v dveh dneh zavihtel na stopničke. Lovro Kos je dobil prvo posamično tekmo v Laku Placidu, dan kasneje pa je po prvi seriji zasedel drugo mesto. Za vodilnim Stefanom Kraftom je zaostal za 3,1 točke. Tretji… »

Slovenski skakalci zaostali le za Avstrijci

RTV Slovenija 11.02.2024
V Planici se je z ekipno mešano tekmo v smučarskih skokih končalo mladinsko svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju. Slovenija je osvojila srebrno medaljo, boljši so bili le Avstrijci, ki so zbrali vsega 3,9 točke več. Slovenija je vodila… »

Avstrija prva na tekmi dvojic v Lake Placidu, Kos in Prevc šesta

Dnevnik 11.02.2024
Avstrija (809,2 točke) je zmagala na superekipni tekmi dvojic za svetovni pokal smučarskih skakalcev v Lake Placidu v ZDA. Michael Hayböck in Stefan Kraft sta bila le dve desetinki pred Nemcema Philippom Raimundom in Andreasom Wellingerjem. Slovenca… »

Kraft in Hayböck najboljša na tekmi dvojic, Kos in Prevc tokrat šesta

Delo 11.02.2024
Avstrijska skakalca Michael Hayböck in Stefan Kraft sta za dve desetinki ugnala Nemca Raimunda in Wellingerja in se veselila zmage v Lake Placidu. Avstrija (809,2 točke) je zmagala na superekipni tekmi dvojic za svetovni pokal smučarskih skakalcev v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem