Povezane novice

23-letni voznik po petkovi nesreči podlegel hudim poškodbam

RTV Slovenija 11.02.2024
S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je 23-letni voznik avtomobila, ki je bil v petek udeležen v prometni nesreči med Volčjim Potokom in Radomljami, zaradi hudih poškodb umrl v UKC-ju Ljubljana. O nesreči na Prešernovi cesti med Volčjim… »

Med Volčjim Potokom in Radomljami trčil v ograjo ob objektu

Domžalec 11.02.2024
V petek, 9. februarja 2024, okoli 9. ure dopoldne se je na Prešernovi cesti med Volčjim Potokom in Radomljami zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila. Iz Policijske uprave Ljubljana so nam sporočili, da so bili v… »

Po silovitem trčenju umrl v bolnišnici

Dnevnik 11.02.2024
V soboto zjutraj je silovito počilo v okolici Ljubljane, v Mednem. Trčila sta osebna avtomobila, policisti pa so na kraju nesreče ugotovili, da je voznik avtomobila zapeljal na nasprotni pas in trčil v avtomobil, ki je povsem pravilno pripeljal… »

Tragično, po nesreči v bolnišnici umrl 23-letnik

Zurnal24 11.02.2024
Tragična nesreča med Volčjim Potokom in Radomljami. 23-letni voznik umrl v bolnišnici. V petek zjutraj se je na Prešernovi cesti med Volčjim Potokom in Radomljami zgodila prometna nesreča, pri kateri je 23-letni voznik osebnega vozila utrpel hude… »

V bližini Radomelj v petek 23-letnik trčil v ograjo ob cesti, danes je umrl

Necenzurirano 11.02.2024
V petek zjutraj se je v bližini Radomelj pripetila kar huda prometna nesreča. Okoli 9. ure je 23-letni voznik osebnega avtomobila na Prešernovi cesti med Volčjim potokom in Radomljami zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in… »

Življenje voznika visi na nitki

Zurnal24 11.02.2024
V soboto dopoldan se je pri Mednem zgodila huda nesreča, potem ko je eden od voznikov nenadoma zapeljal na nasprotni pas. Policisti so sporočili, da so bili v soboto nekaj pred 6. uro zjutraj obveščeni o prometni nesreči v Mednem. V njej sta bila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem