Povezane novice

Izrael ponoči bombardiral Rafo, ubitih najmanj 67 ljudi. Izraelska vojska rešila dva talca.

RTV Slovenija pred 19 dnevi
Izraelska vojska je ponoči izvedla bombardiranje mesta Rafa na jugu Gaze, kamor se je pred izraelskimi napadi drugod zateklo 1,4 milijona ljudi. Ubitih je bilo najmanj 67 ljudi. Izraelska vojska je medtem sporočila, da je rešila dva talca. Tiskovni… »

Vojna v Gazi: Egipt zaskrbljeno opazuje Rafo

Dnevnik pred 18 dnevi
Vodja egiptovske diplomacije Sameh Hasan Šukri je med obiskom v Ljubljani zanikal, da bi Egipt razmišljal o zamrznitvi mirovnega sporazuma z Izraelom, če bi ta začel kopensko ofenzivo na obmejno mesto Rafa v Gazi, kamor se je zateklo 1,4 milijona… »

Velika Britanija uvedla sankcije zaradi naselbin na Zahodnem bregu

Delo pred 18 dnevi
Sankcije so eden redkih ukrepov Londona proti Izraelu. V začetku meseca so sankcije proti judovskim naseljencem na Zahodnem bregu uvedle tudi ZDA. Velika Britanija je danes napovedala sankcije proti štirim judovskim naseljencem, ki jih obtožuje… »

Nizozemska mora ustaviti dobavo delov za izraelska vojaška letala

Mladina pred 18 dnevi
Prizivno sodišče v Haagu je razsodilo, da obstaja jasno tveganje, da bodo letala vpletena v kršenje mednarodnega humanitarnega prava. Nizozemska mora v sedmih dneh prenehati dobavljati dele za bojna letala F-35, ki jih Izrael uporablja na območju… »

Bombardiranje »varnega območja«

Delo pred 18 dnevi
Izraelska letala bombardirajo Rafo, kamor se je zateklo več kot milijon ljudi. V nadaljevanju preberite: Izraelska vojska je v noči z nedelje na ponedeljek začela ofenzivo na mesto Rafa na jugu Gaze, kamor se je v zadnjih štirih mesecih pred… »

Izraelci v jutranji operaciji v Rafi rešili dva talca in ubili več deset Palestincev

Necenzurirano pred 18 dnevi
Izraelska vojska je v jutranji operaciji v Rafi na skrajnem jugu Gaze ubila najmanj 37 Palestincev, ob tem pa jim je uspelo rešiti dva talca. Izraelska vojska, ki v zadnjem obdobju krepi napade na Rafo, kamor se je od začetka izraelske ofenzive zateklo… »

Novi napadi terjali žrtve tudi med najmlajšimi

Zurnal24 pred 18 dnevi
Izraelska vojska nadaljuje napade na Rafo na jugu območja Gaze, kjer je bilo po navedbah tamkajšnjega zdravstvenega ministrstva ponoči ubitih 52 ljudi, vključno z otroki. Obenem je Izrael davi sporočil, da je v skupni operaciji vojske, obveščevalne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem