Povezane novice

Mahomes gre po Bradyjevih stopinjah, Kelce se je poklonil trenerju Reidu

Delo 12.02.2024
Kansas City je po preobratu v podaljšku osvojil tretji superbowl v petih letih. Popoln dan Taylor Swift in Brittany Mahomes. VIP poln zvezdnikov, cene v nebo. V nadaljevanju preberite: Po ločitvi Toma Bradyja in serijskih zmagovalcev New England… »

Taylor in Travis s strastnim poljubom kronala zmago Chiefsov - in zasenčila Usherja

RTV Slovenija 12.02.2024
Ob športnem dogajanju na tokratnem Super Bowlu je bil velik del pozornosti širše javnosti usmerjen na tribune, natančneje v zasebno ložo družine in prijateljev Travisa Kelceja, kjer je zanj in za ekipo Kansas City Chiefs glasno navijala Taylor… »

DRAMATIČNA ZMAGA NA NAJDALJŠEM SUPER BOWLU V ZGODOVINI: Zvezdnikova romanca vendarle ni postala "usodna" (FOTO, VIDEO)

Regional 12.02.2024
Ekipa Kansas City Chiefs je osvojila naslov prvaka v ligi ameriškega nogometa NFL. V finalu 58. super bowla v Las Vegasu je po podaljšku premagala San Francisco 49ers 25:22. Odločilni zadetek je dosegel Mecole Hardman. Kansas je tako osvojil tretji… »

#foto Kansas City Chiefs ubranili naslov prvaka v NFL; slavila tudi Taylor Swift

Dnevnik 12.02.2024
Pokal Vinca Lombardija so drugič zapored dvignili Kansas City Chiefs. Na 58. Super Bowlu v Las Vegasu so po podaljšku premagali San Francisco 49ers s 25:22. Z njimi se je veselila tudi zvezdnica Taylor Swift, ki je uspela priti v Las Vegas in navijati… »

Kansas City po podaljšku ubranil naslov, Mahomes MVP

Delo 12.02.2024
Na 58. superbowlu, finalu lige NFL v ameriškem nogometu, so igralci Kansas City Chiefs premagali San Francisco 49-ers s 25:22. Na 58. superbowlu, velikem finalu lige NFL v ameriškem nogometu, so igralci Kansas City Chiefs po podaljšku premagali San… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem