Povezane novice

V SD na volilni kongres predvidoma 13. aprila

Delo 12.02.2024
Socialni demokrati na seriji sestankov kujejo načrt, kako naprej ... Dominika Švarc Pipan se jim je zahvalila za »rože«. Na predlog predsednice SD Tanje Fajon je konferenca sprejela odločitev, da bo stranka odšla na volilni kongres. Predvidoma bo… »

SD bo sredi aprila odločal o novem vodstvu. Švarc Pipan stranki poslala izstopno izjavo.

RTV Slovenija 12.02.2024
Stranka SD se je odločila, da bo predvidoma 13. aprila izvedla volilni kongres, kjer bo izbirala novo vodstvo stranke. Tanja Fajon poudarja, da morajo pri aferi nakupa sodne palače svoje delo opraviti organi pregona. Stranka SD je v Ljubljani izvedla… »

Bo stranka SD dobila novo vodstvo? / Fajon: »Danes stranke ne zapuščam«

Mladina 12.02.2024
Stranka SD gre aprila na volilni kongres. Stranka SD gre aprila na volilni kongres, je na podlagi opravljene razprave konference stranke zvečer sklenilo predsedstvo SD. Po besedah predsednice Tanje Fajon, naj bi kongres predvidoma izpeljali 13. aprila… »

Izbrali glavnega tajnika SD, so predsednici SD dnevi šteti?

Zurnal24 12.02.2024
Začasno bo položaj prevzel Matevž Frangež. Po odstopu Klemna Žiberta bo začasno položaj glavnega tajnika SD prevzel Matevž Frangež, so potrdili v stranki. Po razpravi konference SD pa bo predsedstvo odločalo tudi o predlogu, ali bo SD spomladi… »

Kriza v SD, kriza v koaliciji: "Leva sredina ima samomorilski gen!"

Zurnal24 12.02.2024
V SD so se pred konferenco stranke zavili v molk. Ključna točka dnevnega reda popoldanske konference SD, najvišjega organa stranke med dvema kongresoma, bo razprava o aktualnem političnem dogajanju. Mnenja o tem, ali naj stranko še naprej vodi Tanja… »

Po aferi sodna stavba / Kakšni bodo nadaljnji koraki v stranki SD?

Mladina 12.02.2024
Konferenca SD. Razprava o aktualnem političnem dogajanju. Konferenca SD bo po pretresih, ki jo je za stranko prinesla afera sodna stavba, razpravljala o nadaljnjih korakih. V stranki se namreč v zadnjih tednih iskri, slišati je tudi pozive k odstopu… »

ODSTOPI, AFERE IN IZZIVI: Pred SD dan iskanja poti iz politične krize, ali bodo našli rešitev?

Regional 12.02.2024
Konferenca SD bo po pretresih, ki jo je za stranko prinesla afera sodna stavba, razpravljala o nadaljnjih korakih. V stranki se namreč v zadnjih tednih iskri, slišati je tudi pozive k odstopu vodstva in deljena mnenja o delu v koaliciji. Po odstopu… »

Matjaž Han se ne vidi kot naslednik Tanje Fajon

Delo 12.02.2024
SD v iskanju rešitve in zakaj je gospodarski minister ohranil priljubljenost. V nadaljevanju preberite: Pred današnjo konferenco SD se vrstijo mnenja, kako bi se morala stranka spopasti s posledicami afere nakupa sodne stavbe. Ministrica za pravosodje… »

Novice dneva »

KFC v prostoru brez uporabnega dovoljenja

Dnevnik pred dvema uramaše 1 povezana

Delovali so kot tank

Dnevnik pred eno uro

Nov center za duševno zdravje otrok

Dnevnik pred dvema urama

Bitka za döner

Dnevnik pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem