Povezane novice

Švarc Pipan Golobu predložila ugotovitve glede nakupa sodne stavbe. Kakšne so, za zdaj ni znano.

RTV Slovenija 13.02.2024
Pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan je premierju Robertu Golobu predložila svoje ugotovitve glede posla, so za MMC potrdili v kabinetu predsednika vlade. Podrobnosti poročila niso znane. Odstopne izjave medtem ministrica še ni podala… »

Švarc Pipan z novim zasukom in presenečenjem: To je sporočila danes

Zurnal24 13.02.2024
Dominika Švarc Pipan je za časnik Večer potrdila, da še ne bo odstopila. Po dnevu razčiščevanj v SD, ki jo je zatresla afera ob nakupu prostorov za potrebe sodišč, so danes na mizo premierja Roberta Goloba romale tudi končne ugotovitve… »

KDAJ PA BO ZAPUSTILA MINISTRSKI STOLČEK? Premier prejel poročilo Švarc Pipan o nakupu prostorov na Litijski

Regional 13.02.2024
Predsednik vlade Robert Golob je popoldne prejel poročilo ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan z njenimi ugotovitvami o spornem nakupu prostorov za potrebe sodišč, so v premierjevem kabinetu potrdili za STA. Ministrica je sicer predsedniku… »

Sestanek Dominike Švarc Pipan in Roberta Goloba: oddala je poročilo, odstopa še ni podpisala

Dnevnik 13.02.2024
Pravosodna ministrica v odhodu Dominika Švarc Pipan je po naših podatkih predsedniku vlade Robertu Golobu predala končno poročilo o postopku nakupa zgradbe na Litijski cesti. Pozno popoldne sta se, kot smo izvedeli, dobila na sestanku, na katerem mu… »

Ugibanja, kdaj bo izstopni izjavi sledila še odstopna

Delo 13.02.2024
Na mizo premiera Roberta Goloba so romale dodatne ugotovitve pravosodne ministrice Dominike Švarc Pipan. Po dnevu razčiščevanj v SD, ki jo je zatresla afera ob nakupu prostorov za potrebe sodišč naj bi danes na mizo premiera Roberta Goloba romale… »

Švarc Pipanova znova poskrbela za dvignjene obrvi: Golobu še ne bo nesla svoje odstopne izjave

Necenzurirano 13.02.2024
Usoda pravosodne ministrice Dominike Švarc Pipan je povsem v rokah premierja Roberta Goloba. Danes popoldne se bosta srečala, a se bo ministrica na srečanje odpravila le z obljubljenimi končnimi ugotovitvami, ne pa tudi s svojo odstopno izjavo. Minilo… »

IZ STRANKE IZSTOPILA ŠVARC PIPANOVA

Gorenjski utrip 13.02.2024
Glavna tema slovenske politike je že nekaj časa nakup stavbe na Litijski, pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan in stranka SD. Kot je znano, je Tanja Fajon kot predsednica Socialnih demokratov predsedniku vlade sporočila, da naj Švarc Pipanovo… »

Dominika Švarc Pipan izstopila iz stranke: “Srečno SD!”

Goriški portal 13.02.2024
Glavna tema slovenske politike je že nekaj časa nakup stavbe na Litijski, pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan in stranka SD. PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Kot je znano, je Tanja Fajon kot… »

Dominika Švarc Pipan: Hvala za rože in srečno SD!

Necenzurirano 13.02.2024
Medtem ko so se Socialni demokrati včeraj ukvarjali predvsem sami s sabo, jih je vsaj glede ene točke razbremenila ministrica za pravosodje v odhajanju Dominika Švarc Pipan. V stranki SD so se na včerajšnji konferenci, ki je sledila zasedanju… »

TLA SE MAJEJO: SD aprila v iskanje novega vodstva, Golob čaka na ugotovitve Švarc Pipan

Regional 13.02.2024
Po dnevu razčiščevanj v SD, ki jo je zatresla afera ob nakupu prostorov za potrebe sodišč, je pričakovati, da bodo danes na mizo premierja Roberta Goloba romale tudi končne ugotovitve pravosodne ministrice Dominike Švarc Pipan. Po ponujenem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem