Povezane novice

Neverjetno ponižanje Kopitarja in njegovih kraljev

Zurnal24 14.02.2024
Kralji Anžeta Kopitarja visoko poraženi v Buffalu. Ekipa Los Angeles Kings slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja je v severnoameriški hokejski ligi NHL visoko izgubila v Buffalu. Sabres so zmagali kar s 7:0, saj je finski vratar v vrstah domačih… »

Po odmevni zmagi hud polom v New Yorku

Delo 14.02.2024
Anže Kopitar in drugi hokejisti Los Angeles Kings so imeli izjemno slab večer v NHL, v Buffalo so izgubili kar 0:7. Los Angeles Kings, slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja, je v NHL visoko izgubila v Buffalu. Domači hokejisti so zmagali kar s 7:0… »

Kralji zbrali precej več strelov, a vseeno izgubili kar s 7:0

RTV Slovenija 14.02.2024
Hokejisti Buffala so v Ligi NHL premagali Los Angeles kar s 7:0 in s tem Kraljem zadali najvišji poraz v tej sezoni. Los Angeles je po odličnem začetku sezone začel igrati precej slabše, zaradi česar se je moral posloviti Todd McLellan. Njegov… »

Kralji Anžeta Kopitarja visoko poraženi v Buffalu

Dnevnik 14.02.2024
Ekipa Los Angeles King slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja je v severnoameriški hokejski ligi NHL visoko izgubila v Buffalu. Sabres so zmagali kar s 7:0, saj je finski vratar v vrstah domačih Ukko-Pekka Luukkonen ubranil vseh 33 strelov gostov in je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem