Povezane novice

Kmetje nasprotujejo suhim zadrževalnikom. Minister Novak: Brez soglasja ne bo gradnje.

RTV Slovenija 14.02.2024
Pred stavbo direkcije za vode v Celju se je zjutraj protestno zbralo več kot 100 kmetov iz Spodnje Savinjske doline, Šentjurja, Šoštanja, s Ptuja ter iz Koroške. Nasprotujejo namreč graditvi suhih zadrževalnikov na njihovih kmetijskih zemljiščih… »

Kmetom prekipelo, navsezgodaj so se zbrali

Zurnal24 14.02.2024
Kmetje nasprotujejo razlastitvam in gradnji suhih zadrževalnikov. Pred stavbo direkcije za vode v Celju se je zjutraj protestno s traktorji zbralo okoli sto kmetov, ki zahtevajo ustavitev postopkov za izgradnjo suhih zadrževalnikov, poročajo mediji. Da… »

Kmetje zahtevajo ustavitev postopkov za gradnjo suhih zadrževalnikov

Delo 14.02.2024
Ne nasprotujejo protipoplavnim ukrepom, menijo pa, da bi se jih dalo izvesti ceneje in tako, da bi izgubili manj kmetijskih zemljišč. Pred stavbo direkcije za vode v Celju se je zjutraj protestno s traktorji zbralo okoli sto kmetov, ki zahtevajo… »

(Video in foto) Na protestu v Celju več kot 70 traktorjev: "Če bo treba, bomo vztrajali tudi do jutri zjutraj"

Necenzurirano 14.02.2024
Slovenskim kmetom je prekipelo. Pred poslopjem Direkcije za vode v Celju protestirajo in zahtevajo zaustavitev vseh postopkov za izgradnjo suhih zadrževalnikov, umik hitrih razlastitev ter sestanek s kmetijsko ministrico Matejo Čalušić, ministrom za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem