Povezane novice

NOVE RAZSEŽNOSTI AFERE 'SODNA STAVBA': Država 'pozabila' kupiti eno od parcel, kar gre Vežnaverju močno v prid

Regional 14.02.2024
Na dan prihajajo nove podrobnosti posla, ki ga je pravosodno ministrstvo sklenilo s podjetnikom Sebastjanom Vežnaverjem pri nakupu zgradbe na Litijski cesti v Ljubljani. V ceno 7,7 milijona evrov, ki jo je država odštela za stavbo, ni bila vključena… »

Kaj je Vežnaver kupil od ljubljanske občine?

Delo 14.02.2024
Ministrstvo za pravosodje je kupilo objekt na Litijski, poleg katerega je primorski poslovnež od ljubljanske občine kupil tudi manjšo parcelo. Primer Litijske je dobil nadaljevanje in kaže vso bizarnost zgodbe z nakupom stavbe za potrebe sodišča, ki… »

Nakup sodne palače: Vežnaver bo lahko s 35 kvadrati izsiljeval državo

Zurnal24 14.02.2024
Ostal je lastnik parcele tik pred stranskih vhodom v stavbo, ki bi morala postati sodna palača. Sebastjan Vežnaver je ostal lastnik male parcele tik pred stranskim vhodom v razpadajočo stavbo, ki jo je kupilo ministrstvo za pravosodje in ki naj bi… »

Afera sodna stavba: država od Vežnaverja "pozabila" kupiti eno od parcel

Necenzurirano 14.02.2024
Podjetnik Sebastjan Vežnaver, ki mu je država plačala 7,7 milijona evrov kupnine za stavbo na Litijski cesti v Ljubljani, je še vedno lastnik parcele tik ob stranskem vhodu v objekt. Kdo na ministrstvu jo je »pozabil« vključiti v pogodbo? In zakaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem