Povezane novice

GOLOB DOČAKAL: Odstop ministrice je poslal v državni zbor

Regional 15.02.2024
Premier Robert Golob je danes v DZ poslal obvestilo o odstopu ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, so potrdili v kabinetu predsednika vlade. Po nekaterih informacijah bi se DZ lahko z njim seznanil že v petek. S tem bo ministrici funkcija… »

Afera Litijska / Vlada razrešila Šoltesa

Mladina 15.02.2024
Igor Šoltes ne bo več državni sekretar na ministrstvu za pravosodje. Vlada je na predlog ministrice za pravosodje v odstopu Dominike Švarc Pipan razrešila Igorja Šoltesa s funkcije državnega sekretarja na ministrstvu za pravosodje. Kot so… »

Švarc-Pipanova odstopila, vlada razrešila Šoltesa, Golob želi zamenjavo ministrice najti čimprej

Dnevnik 15.02.2024
Potem ko je afera Litijska v krizo potopila SD in zamajala vlado, je sestopila ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan. Premier Robert Golob je v državni zbor poslal njeno odstopno izjavo, na pobudo ministrice je vlada razrešila tudi državnega… »

ŠE ZADNJA ZAPUŠČINA ŠVARC PIPANOVE: Na njen predlog razrešili Igorja Šoltesa

Regional 15.02.2024
Vlada je na predlog ministrice za pravosodje v odstopu Dominike Švarc Pipan razrešila Igorja Šoltesa s funkcije državnega sekretarja na ministrstvu za pravosodje. Kot so sporočili z ministrstva, je vlada to storila "zaradi njegove objektivne… »

V slovo razrešitev državnega sekretarja Igorja Šoltesa

Delo 15.02.2024
Državni zbor se bo z odstopom Dominike Švarc Pipan seznanil že v petek. Na njen predlog vlada razrešila še Igorja Šoltesa. Predsednik vlade Robert Golob je v državni zbor poslal odstopno izjavo ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, ki mu… »

Premier Golob v DZ poslal odstopno izjavo ministrice Švarc Pipan, vlada razrešila Igorja Šoltesa

RTV Slovenija 15.02.2024
Premier Robert Golob je v DZ poslal obvestilo o odstopu ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan. Po nekaterih informacijah bi se DZ lahko z njim seznanil že v petek. Vlada je medtem na predlog Švarc Pipan razrešila sekretarja Igorja Šoltesa. V… »

Tik pred odstopom je ministrica odžagala tesnega sodelavca

Zurnal24 15.02.2024
Švarc Pipan še zadnjič na seji vlade. Vlada je na današnji seji na predlog ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, zaradi objektivne odgovornosti v zvezi z nakupom stavbe na Litijski cesti 51 v Ljubljani, razrešila državnega sekretarja na… »

Dominika Švarc Pipan povlekla končno potezo

Zurnal24 15.02.2024
Poslanci se bodo z odstopom pravosodne ministrice seznanili jutri. Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan, ki je predsedniku vlade Robertu Golobu pred desetimi dnevi ustno ponudila odstop, je premierju poslala tudi pisno izjavo. Golob je odstopno… »

Šoltes sumljivo zamenjal telefon in odletel kot državni sekretar

Necenzurirano 15.02.2024
Ena od zadnjih potez ministrice Dominike Švarc Pipan. Vlada je na njen predlog "objektivne odgovornosti v zvezi z nakupom stavbe na Litijski" razrešila državnega sekretarja na ministrstvu za pravosodje Igorja Šoltesa. Z ministrstva za pravosodje so… »

Ministrica Švarc Pipan je premierju Golobu poslala odstopno izjavo

Necenzurirano 15.02.2024
Bilo je le vprašanje časa, kdaj bo ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan premierju Robertu Golobu poslala pisno odstopno izjavo zaradi objektivne odgovornosti v primeru spornega nakupa stavbe na Litijski cesti v Ljubljani. Ministrica za… »

Ministrici Švarc Pipan bi lahko že v petek prenehala funkcija

Mladina 15.02.2024
Premier Golob v DZ poslal obvestilo o odstopu ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan. Premier Robert Golob je danes v DZ poslal obvestilo o odstopu ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, so za STA potrdili v kabinetu predsednika vlade. Po… »

Ob skoraj 8 milijonov vredni nepremičnini so spregledali parcelo, ki jo je odkril šele geodet

Necenzurirano 15.02.2024
Podjetnik Sebastjan Vežnaver, ki mu je država plačala 7,7 milijona evrov kupnine za stavbo na Litijski cesti v Ljubljani, je še vedno lastnik parcele tik ob stranskem vhodu v objekt. Kdo na ministrstvu jo je »pozabil« vključiti v pogodbo? In zakaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem