Povezane novice

Kralji so se pobrali po katastrofi v Buffalu, zadel tudi Kopitar

Zurnal24 16.02.2024
Hokejisti Los Angeles Kings so se po bolečem porazu v Buffalu pobrali z zmago proti New Jersey Devils. Potem ko so v začetku tedna doživeli ponižujoč poraz v Buffalu z 0:7, so Los Angeles Kings potrebovali le eno tekmo, da so znova začeli kazati… »

Kopitar pomagal Kingsom do zmage, gol posvetil umrlemu dedku

RTV Slovenija 16.02.2024
Hokejisti Los Angelesa so v Ligi NHL premagali New Jersey (1:2), potem ko so na prejšnji tekmi prejeli kar sedem zadetkov v Buffalu. Pot do zmage je tlakoval Anže Kopitar. Hrušičan, sicer kapetan ekipe, je sredi druge tretjine poskrbel za prvi zadetek… »

Kopitar po zadetku s prav posebnim posvetilom: "Tale je za dedija!"

Zurnal24 16.02.2024
Anže Kopitar se je na tekmi proti New Jersey Devils vpisal med strelce, gol pa posvetil dedku. Ekipa Los Angeles Kings je enaintrideseto tekmo sezone odigrala proti ekipi New Jersey Devils. Kralji so slavili z 2:1, prvi gol za ekipo iz Los Angelesa pa je… »

Anže Kopitar z jubiljenim 200. gostujočim golom končal strelsko sušo

Delo 16.02.2024
Po polomu proti Buffalu so se hokejisti Los Angeles Kings hitro pobrali in v gosteh v NHL premagali New Jersey z 2:1. Potem ko so v začetku tedna doživeli ponižujoč poraz v Buffalu z 0:7, so Los Angeles Kings potrebovali le eno tekmo, da so znova… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem