Povezane novice

Napačnemu odstranili želodec: "Ta rak ne dela bule, kirurg ga ne more opaziti med operacijo"

RTV Slovenija 16.02.2024
Javnost je šokirala novica, da so napačnemu bolniku odstranili želodec. "Ta vrsta raka želodca, difuzni tip, ne dela bule. Posebej ne začetne oblike in tudi kirurg tega ne more ugotoviti med operacijo," je pojasnila direktorica onkologije Irena… »

Zaradi zamenjave vzorcev tkiv želodec odstranili napačnemu

Dnevnik 16.02.2024
Bolnik, ki bi naj imel raka in pri katerem so že začeli zdravljenje, ki vključuje operativno odstranitev želodca, je bil nekaj tednov pozneje obveščen, da je nastala huda napaka in da nima raka. Zamenjava vzorcev tkiv dveh oseb se je zgodila na… »

Zaradi zamenjave vzorcev tkiva so želodec odstranili napačnemu bolniku

RTV Slovenija 16.02.2024
Na onkološkem inštitutu so operirali bolnika, ki naj bi imel raka na želodcu, in mu želodec tudi odstranili. Pozneje se je izkazalo, da se je zgodila huda napaka, saj so želodec zaradi zamenjave odvzetih vzorcev v Barsosu odstranili zdravemu… »

Želodec odstranili napačnemu pacientu

Delo 16.02.2024
V Barsosu je prišlo do zamenjave vzorcev tkiv dveh pacientov, ki sta bila pri njih 4. oktobra lani. Urad za nadzor obvestili šele po novinarskih vprašanjih. Na Onkološkem inštitutu so pacientu, za katerega so domnevali, da ima raka, konec oktobra… »

Zato so zdravemu pacientu odstranili želodec

Zurnal24 16.02.2024
Predstavniki vseh vpletenih so pojasnili, kako je lahko prišlo do tega, da so zdravemu človeku odstranili želodec. Na Onkološkem inštitutu so konec novembra pacientu zaradi raka odstranili želodec. A raka sploh ni imel, prišlo je do zamenjave… »

Na Onkološkem inštitutu operirali napačnega pacienta in mu odstranili želodec

Necenzurirano 16.02.2024
Na Onkološkem inštitutu Ljubljana naj bi prišlo do hude napake. Pacientu, za katerega so predvidevali, da ima raka, naj bi pomotoma odstranili želodec, poroča N1. Za popoldne pa je na to temo že sklicana tudi tiskovna konferenca. Po neuradnih… »

Na onkološkem inštitutu napačnemu pacientu odstranili želodec

Zurnal24 16.02.2024
Na Onkološkem inštitutu so zaradi raka želodca januarja operirali pacienta, želodec so mu odstranili. A raka sploh ni imel, po neuradnih informacijah poroča N1. Moškega naj bi poklicali nekaj tednov po operaciji in mu povedali, da je prišlo do… »

HUDA NAPAKA NA ONKOLOŠKEM: Odstranili so mu želodec, čeprav raka sploh ni imel

Regional 16.02.2024
Na onkološkem inštitutu v Ljubljani naj bi januarja operirali pacienta, ki naj bi imel raka želodca. Želodec naj bi mu tudi odstranili. Nekaj tednov po operaciji pa naj bi moški prejel klic, da se je zgodila napaka in da raka v resnici ni imel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem