Povezane novice

Domen Prevc dosegel 80. slovensko posamično zmago v svetovnem pokalu

RTV Slovenija 17.02.2024
Domen Prevc se je v Saporu veselil šeste zmage v karieri v svetovnem pokalu. Na skakalnici Okurajama je vodil že po prvi seriji, v finalu pa je s 139,5 metra odgovoril domačemu adutu Rjojuju Kobajašiju, ki je znova končal na drugem mestu. To je bila… »

Stefan Kraft je preprečil japonsko veselico

Delo 17.02.2024
Vodilni skakalec v svetovnem pokalu Stefan Kraft je bil po zaslugi 139 m dolgega finalnega skoka najboljši v Saporu. Peter Prevc je končal na 9. mestu. Karavana smučarskih skakalcev se ta konec tedna mudi v Saporu na Japonskem, kjer v nasprotju s staro… »

Sapporo: Peter Prevc deveti, zmagal vodilni v pokalu Kraft

Dnevnik 17.02.2024
Najboljši slovenski smučarski skakalec doslej Peter Prevc (231,1 točke) je bil deveti na prvi tekmi te sezone za svetovni pokal v Sapporu na Japonskem. Zmagal je Avstrijec Stefan Kraft (263) in s tem povečal vodstvo v seštevku pokala. Drugi je bil… »

Razočarani Poljak močno razburil z izjavo o Kasaiju

Zurnal24 17.02.2024
Poljski skakalec je po neuspehu na tekmi v Saporu komentiral nastop Noriakija Kasaija. Smučarski skakalci so opravil s prvo od dveh posaimčnih tekme v Saporu. Zmagal je Avstrijc Stefan Kraft pred Japoncem Ryoyujem Kobayashijem. Tretje mesto je osvojil… »

Kraft v igri desetink v Saporu boljši od Kobajašija, Peter Prevc deveti

RTV Slovenija 17.02.2024
Stefan Kraft je bil najboljši na prvi tekmi v Saporu, kar je že njegova deveta zmaga v letošnji sezoni. Za 0,4 točke je premagal Rjojuja Kobajašija. Najboljši Slovenec je bil Peter Prevc na devetem mestu. Izjemni 30-letni Avstrijec je že petič v… »

Prevc znova dokazal, da še ni za staro šaro, točka Kasaija

Zurnal24 17.02.2024
Peter Prevc je bil z devetim mestom najboljši orel na posamični tekmi svetovnega pokala v Saporu. Zmagal je Avstrijec Stefan Kraft, ki je s tem še povečal prednost v skupni razvrstitvi. Točke sta osvojila tudi Domen Prevc (19. mesto) in Lovro Kos… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem