Povezane novice

Atletico brez napake, Lewandowski rešil Barcelono

Delo 17.02.2024
Jan Oblak in soigralci v 25. kolu španskega nogometnega prvenstva zanesljivo do nove zmage, Barça se je namučila. Nogometaši Atletica so v tekmi 25. kola španske lige dosegli zanesljivo zmago. Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak in soigralci… »

Lekarnarji le brez glavobola, Šeško za Leipzig igral v drugem polčasu

Delo 17.02.2024
Bayer in Stuttgart v 22. kolu nemškega nogometnega prvenstva s težavami do novih treh točk, Borussia Dortmund odnesla le eno. Nogometaši Bayerja iz Leverkusna so v tekmi 22. kola nemške lige v gosteh premagali Heidenheim z 2:1 in začasno prednost na… »

Atletico zanesljivo do nove zmage

Dnevnik 17.02.2024
Nogometaši Atletica so v tekmi 25. kroga španske lige dosegli zanesljivo zmago. Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak in soigralci so visoko s 5:0 odpravili Las Palmas in sprva na lestvici po točkah ujeli ter začasno prehiteli Barcelono. Ta je… »

Novinec Marin z dvema zadetkoma junak Olimpijine zmage nad Radomljami

RTV Slovenija 17.02.2024
Nogometaši Olimpije so v 21. krogu Prve lige Telemach v gosteh premagali Kalcer Radomlje z 1:3. Rogaška nadaljuje dobre predstave v spomladanskem delu. Po remiju v Stožicah prejšnji teden je na domači zelenici s 4:1 nadigrala Domžale. Ob Kamniški… »

KOPRČANI DVAKRAT ZATRESLI MREŽO: Prebili so se do tretjega mesta na lestvici (FOTO)

Regional 17.02.2024
Nogometaši Kopra so v prvi tekmi 21. kroga Prve lige Telemach v gosteh premagali Aluminij z 2:1 (1:1). Oba tokratna tekmeca sta bila v prejšnjem krogu poražena. Aluminij je prejšnjo nedeljo igral v gosteh proti Mariboru in klonil kar z 0:7 in ostal na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem