Povezane novice

Golob / »Zmanjkuje nam časa«

Mladina 18.02.2024
Slovenski premier Robert Golob za Al Jazeero poudaril zavezanost premirju v Gazi in pomen enotnosti EU. Storiti moramo vse, kar je v naši moči, da bi preprečili napad na Rafo, je ob zaključku varnostne konference v Münchnu za katarski medij Al… »

Golob: "Zmanjkuje nam časa"

Zurnal24 18.02.2024
Predsednik slovenske vlade je za Al Jazeero poudaril zavezanost premirju v Gazi in pomen enotnosti EU. Storiti moramo vse, kar je v naši moči, da bi preprečili napad na Rafo, je ob zaključku varnostne konference v Münchnu za katarski medij Al Jazeera… »

Golob za Al Džaziro znova pozval, naj se članice EU-ja zavzamejo za premirje v Gazi

RTV Slovenija 18.02.2024
Storiti moramo vse, kar je v naši moči, da bi preprečili napad na Rafo, je ob koncu varnostne konference v Münchnu za katarski medij Al Džazira povedal premier Robert Golob. Izrazil je željo po več enotnosti znotraj EU-ja, in sicer glede premirja v… »

Golob: Storiti moramo vse, kar je v naši moči, da bi preprečili napad na Rafo

Dnevnik 18.02.2024
Storiti moramo vse, kar je v naši moči, da bi preprečili napad na Rafo, je ob zaključku varnostne konference v Münchnu za katarski medij Al Jazeera povedal premier Robert Golob. Dodal je, da je treba okrepiti humanitarno pomoč za prebivalce Gaze in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem