Povezane novice

Julija Navalna: "Nadaljevala bom moževo delo"; Slovenija poklicala na pogovor ruskega veleposlanika

RTV Slovenija 19.02.2024
Julija Navalna je v Bruslju dejala, da bo nadaljevala delo svojega moža, umrlega ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega. Njegovi materi medtem že tretji dan zapored niso dovolili, da bi videla sinovo truplo. Julija Navalna, vdova ruskega… »

Trenutek resnice za Putinove domače nasprotnike

Delo 19.02.2024
Vdova ruskega opozicijskega politika Alekseja Navalnega je napovedala, da bo nadaljevala njegov boj za svobodno Rusijo. Vdova ruskega opozicijskega politika Alekseja Navalnega se je tri dni po njegovi nenadni smrti kot posebna gostja udeležila zasedanja… »

"Preiskovalci so Aleksejevi materi povedali, da trupla ne bodo izročili"

Zurnal24 19.02.2024
Tiskovna predstavnica Navalnega je sporočila, da ruski preiskovalci vsaj dva tedna ne bodo izročili trupla preminulega politika. "Preiskovalci so Aleksejevi materi in odvetnikom povedali, da trupla ne bodo izročili in da bodo v naslednjih 14 dneh… »

Truplo Navalnega poslali na »kemijsko analizo,« mama ga ne bo videla še najmanj 14 dni

Necenzurirano 19.02.2024
Družina preminulega ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega še naprej bije bitko za njegovo truplo. Smrt Alekseja Navalnega, ki je dvignila na noge zahodne politike, pa tudi številne zahodne medije, po navedbah ruskih oblasti preiskuje… »

"PRED TREMI DNEVI JE PUTIN UBIL MOJEGA MOŽA": Je za smrt Navalnega kriva Rusija?

Regional 19.02.2024
Preiskava smrti ruskega opozicijskega politika Alekseja Navalnega je še vedno v teku, je danes dejal tiskovni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov in ponovno obsodil izjave, ki odgovornost za smrt Navalnega pripisujejo Rusiji. Ob tem je pojasnil, da ne… »

Matere Alekseja Navalnega niso spustili v mrtvašnico

Dnevnik 19.02.2024
Materi ruskega opozicijskega politika Alekseja Navalnega, ki je umrl v petek med sprehodom za zaporniškim obzidjem, niso dovolili vstopa v mrtvašnico, kjer leži njegovo truplo, je sporočila njegova predstavnica za stike z javnostmi Kira Jarmiš… »

Rusija / Na shodih na zaporne kazni obsojenih najmanj 150 ljudi

Mladina 19.02.2024
Ruska policija je pridržala več sto ljudi, ki so se udeležili spontanih shodov v spomin na Navalnega. Ruska sodišča so minuli konec tedna na zaporne kazni obsodila najmanj 150 ljudi, ki so bili pridržani na shodih v spomin na opozicijskega voditelja… »

»Lažejo in tega niti ne skrivajo« / Materi Navalnega ne dovolijo, da bi videla sinovo truplo

Mladina 19.02.2024
Materi preminulega ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega tretji dan zapored niso dovolili, da bi videla sinovo truplo. Materi preminulega ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega tretji dan zapored niso dovolili, da bi videla sinovo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem