Povezane novice

#video Golob: Gre za najvišji dvig pokojnin po letu 1992; V SDS pozivajo k dodatnim 4,5 odstotka

Dnevnik 19.02.2024
Konec februarja bodo upokojenci dobili še za 0,6 odstotka višje pokojnine. Kot je danes sporočil svet pokojninskega zavoda znaša redna februarska uskladitev glede na rast plač in povprečno letno inflacijo 8,8 odstotka, ker pa je bila delna redna… »

Golob napovedal zgodovinsko visok dvig pokojnin

Zurnal24 19.02.2024
Predsednik vlade in minister za delo o uskladitvi pokojnin. Pokojnine, ki bodo nakazane konec februarja, bodo še za 0,6 odstotka višje, je danes odločil svet Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje. Redna februarska uskladitev glede na rast… »

Golob: Zgodovinski dvig pokojnin, ki so ga omogočili ukrepi vlade

RTV Slovenija 19.02.2024
Pokojnine, ki bodo nakazane konec februarja, bodo še za 0,6 odstotka višje, ta mesec bo izplačana le razlika od januarske delne redne uskladitve. Skupno bodo pokojnine 8,8 odstotka višje kot lani. Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake… »

GOLOB SE TRKA PO PRSIH: "Zgodovinsko visoko uskladitev pokojnin so omogočili tudi vladni ukrepi"

Regional 19.02.2024
Premier Robert Golob je ob sklepu sveta pokojninskega zavoda, da se pokojnine februarja redno uskladijo za 8,8 odstotka, dejal, da je to zgodovinski dvig. Tak dvig so po njegovem omogočili tudi ukrepi vlade za pomoč gospodarstvu v boju proti energetski… »

Zdaj tudi uradno – pokojnine bodo višje za 8,8 odstotka

Delo 19.02.2024
Svet Zpiza: Zaradi rasti bruto povprečne plače in cen življenjskih potrebščin bo redna uskladitev pokojnin najvišja od leta 1995. V nadaljevanju preberite: Svet zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje je potrdil, da bo letošnja redna… »

Mesec in Golob o zgodovinskih pokojninah; najnižja za polno delovno dobo znaša 748 evrov

Necenzurirano 19.02.2024
Vlada je letos izvedla "največjo uskladitev pokojnin v zgodovini samostojne Slovenije". Pokojnine, ki bodo nakazane konec februarja, bodo še za 0,6 odstotka višje, je odločil svet pokojninskega zavoda. Redna februarska uskladitev glede na rast plač… »

Tako bo zvišanje pokojnin konec tega meseca

Zurnal24 19.02.2024
Svet pokojninskega zavoda o uskladitvi pokojnin februarja. Na današnji seji sveta Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije (Zpiz) bodo razpravljali tudi o redni uskladitvi pokojnin. V okviru redne uskladitve februarja se bodo le-te te… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem