Povezane novice

Na zdravstvenem ministrstvu mirijo Kamničane

Dnevnik 19.02.2024
Pred kamniškim zdravstvenim domom so občani ponovno protestirali proti ukinitvi nujne medicinske pomoči v občinah Kamnik in Komenda. Na ministrstvu za zdravje se čudijo, zakaj protest, saj zagotavljajo, da bodo nujno medicinsko pomoč v kamniškem… »

Protest pred kamniškim zdravstvenim domom: "Urgence ne damo"

RTV Slovenija 19.02.2024
Občani Kamnika in Komende se ne strinjajo z napovedano reorganizacijo nujne medicinske pomoči, kar so izrazili tudi na protestu pred ZD-jem. Državni sekretar Denis Kordež sicer zatrjuje, da vladna uredba ZD-ju Kamnik nujne medicinske pomoči ne… »

(Foto) Slapar na shodu v Kamniku: "Dokler ne bodo te norosti ustavili, bomo vztrajali na protestih"

Necenzurirano 19.02.2024
V popoldanskih urah se je pred Zdravstvenim domom dr. Jurija Polca v Kamniku na protestnem shodu v podporo kamniški urgenci zbrala množica ljudi. Vlada je na predlog ministrstva za zdravje v četrtek sprejela uredbo o programih storitev obveznega… »

#video Protest v Kamniku: »Urgence ne damo!«

Dnevnik 19.02.2024
V Kamniku je danes potekal protest občanov z geslom »Urgence ne damo!«, ki ga je spodbudila napovedana reorganizacija nujne medicinske pomoči. Protestniki vladi sporočajo, da na noben način ne bodo dopustili slabšanja zdravstvenih storitev… »

Kamničani na protestu: Urgence ne damo

Gorenjski glas 19.02.2024
Nekaj sto občanov Kamnika in Komende se je danes popoldne zbralo na protestu proti ukinitvi enote nujne medicinske pomoči (NMP) v kamniškem zdravstvenem domu. Kamnik – Vlada je namreč na seji prejšnji teden sprejela uredbo o programih storitev… »

Prebivalci zgroženi protestirajo: "Urgence ne damo!"

Zurnal24 19.02.2024
V Kamniku protest zaradi napovedane reorganizacije nujne medicinske pomoči, državni sekretar odgovarja, da ničesar ne ukinjajo. Na ministrstvu za zdravje so danes predstavili reorganizacijo mreže nujne medicinske pomoči, ki predvideva 15 satelitskih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem