Povezane novice

FAJON O SMRTI NAVALNEGA: "Zagotovo ne bo šlo neopaženo mimo unije"

Regional 19.02.2024
V EU se dogovarjajo o možnih ukrepih v odgovor na petkovo smrt ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega, tako da to zagotovo ne bo šlo neopaženo mimo unije, je dejala zunanja ministrica Tanja Fajon. Visoki zunanjepolitični predstavnik EU… »

Tanja Fajon o smrti Navalnega / »Zagotovo ne bo šlo neopaženo mimo nas«

Mladina 19.02.2024
Slovenska zunanja ministrica je poudarila, da se v EU dogovarjajo o možnih ukrepih v odgovor na petkovo smrt ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega. V EU se dogovarjajo o možnih ukrepih v odgovor na petkovo smrt ruskega opozicijskega… »

Borell: EU bo storila vse, da bodo rusko politično vodstvo in oblasti odgovarjali

Dnevnik 19.02.2024
V EU se dogovarjajo o možnih ukrepih v odgovor na petkovo smrt ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega, tako da to zagotovo ne bo šlo neopaženo mimo unije, je izpostavila zunanja ministrica Tanja Fajon. Visoki zunanjepolitični predstavnik… »

»Ne pozabimo, kdo je v resnici odgovoren za smrt Navalnega«

Mladina 19.02.2024
EU po smrti Navalnega napovedala močno podporo ruski opoziciji. Zunanji ministri EU bodo na današnjem srečanju s soprogo pokojnega ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega poslali sporočilo podpore ruski opoziciji, je pred zasedanjem povedal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem