Povezane novice

Kremelj zavrnil možnost mednarodne preiskave smrti Navalnega. Oblasti preganjajo njegovega brata.

RTV Slovenija 20.02.2024
Kremelj je zavrnil možnost uvedbe mednarodne preiskave okoliščin smrti ruskega opozicijskega politika Alekseja Navalnega, k čemur poziva Evropska unija. Ruske oblasti so medtem na seznam iskanih oseb uvrstile Olega Navalnega. "Ne bomo sprejeli… »

Brez popuščanja: Rusija izdala tiralico za Olegom Navalnim; na omrežju X pojasnjujejo, zakaj so vdovi Juliji onemogočili…

Dnevnik 20.02.2024
Kremelj je zavrnil možnost uvedbe mednarodne preiskave okoliščin smrti ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega, k čemur poziva Evropska unija, vključno s Slovenijo. »Ne bomo sprejeli takšnih zahtev,« je dejal tiskovni predstavnik… »

#video Mati Alekseja Navalnega poziva Putina, naj ji omogoči pokopati sina

Dnevnik 20.02.2024
Družina pokojnega Alekseja Navalnega bo na njegovo truplo morala čakati dva tedna. Oblasti trdijo, da gre za preiskavo vzrokov smrti, družina pa Moskvi očita poskus prikrivanja dokazov. »Že peti dan ne morem do njega. Nočejo mi predati njegovega… »

Smrt Navalnega: Slovenija pozvala k neodvisni mednarodni preiskavi

Delo 20.02.2024
Ministrstvo za zunanje zadeve je po smrti Alekseja Navalnega opravilo pogovor z ruskim veleposlanikom. Tanja Fajon meni, da je za smrt odgovoren Putin. Zunanja ministrica Tanja Fajon je danes dejala, da so opravili pogovor z ruskim veleposlanikom v… »

ZJUTRAJ OPRAVILI POGOVOR Z VELEPOSLANIKOM: "Rusijo smo pozvali, da čim prej izvede neodvisno mednarodno preiskavo"

Regional 20.02.2024
Zunanja ministrica Tanja Fajon je danes dejala, da so opravili pogovor z ruskim veleposlanikom v Ljubljani Timurjem Ejvazovom ter mu ob smrti ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega izrazili skrb in ogorčenje. Po njenem prepričanju je… »

Fajon: Odgovornost za smrt Navalnega je na strani Putina, veleposlaniku smo izrazili ogorčenje

RTV Slovenija 20.02.2024
Na slovenskem zunanjem ministrstvu so ob smrti Alekseja Navalnega opravili pogovor z ruskim veleposlanikom v Ljubljani Timurjem Ejvazovom ter mu izrazili skrb in ogorčenje, je sporočila ministrica Tanja Fajon. Kot je dejala ministrica za zunanje in… »

Skrb in ogorčenje / Slovenija opravila pogovor z ruskim veleposlanikom

Mladina 20.02.2024
Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je prepričana, da je odgovornost za smrt opozicijskega politika Navalnega na strani ruskega predsednika Putina. Zunanja ministrica Tanja Fajon je danes dejala, da so opravili pogovor z ruskim veleposlanikom v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem