Povezane novice

V VELENJSKEM RUDNIKU USTAVILI DELO: Takšne so ugotovitve inšpektorja

Regional 21.02.2024
V Premogovniku Velenje je v torek malo pred 18. uro na odkopu C v jami Pesje prišlo do povečane koncentracije plina, čemur so bili izpostavljeni štirje rudarji. Vsi so bili ves čas odzivni in pri zavesti, trije so iz jame prišli sami, enemu so… »

Odkop v Premogovniku Velenje po povečani koncentraciji plina spet poteka

RTV Slovenija 21.02.2024
Odkop v Premogovniku Velenje, kjer je v torek zvečer na odkopu C v jami Pesje nastala povečana koncentracija plina, spet poteka. Eden od štirih rudarjev, ki so bili izpostavljeni plinu, ostaja preventivno v celjski bolnišnici, trije so bili… »

Štirje rudarji v bolnišnico, zato je inšpektor ustavil dela

Zurnal24 21.02.2024
Ustavitev bo veljala, dokler vrednosti jamskih plinov, ogljikovega dioksida in metana ne padejo pod dovoljeno koncentracijo. Včeraj malo pred 18. uro je na odkopu C na koti -110 v Jami Pesje Premogovnika Velenje prišlo do povečane koncentracije plina… »

Premogovnik Velenje: Štirje rudarji prepeljani v bolnišnico, odkop premoga ustavljen

Necenzurirano 21.02.2024
Včeraj je v Premogovniku Velenje prišlo do nesreče. Kraj dogodka pa je že obiskal tudi rudarski inšpektor. V torek, 20. 2. 2024, malo pred 18. uro je na odkopu C na koti -110 v Jami Pesje Premogovnika Velenje prišlo do povečane koncentracije plina… »

Zaradi povečane koncentracije plina štirje rudarji v bolnišnici

Delo 21.02.2024
Dogodek se je zgodil včeraj v Premogovniku Velenje. O njem je bil obveščen rudarski inšpektor, ki je kraj že obiskal. V Premogovniku Velenje je v torek malo pred 18. uro na odkopu C v jami Pesje prišlo do povečane koncentracije plina, čemur so… »

Štirje rudarji v bolnišnici, to se je dogajalo v jami velenjskega premogovnika

Zurnal24 21.02.2024
Izpostavljeni so bili povečani koncentraciji plina. V eni od jam velenjskega premogovnika so bili v torek štirje rudarji izpostavljeni povečani koncentraciji plina poroča RTV Slovenija. Koncentracija plina se je povečala v torek, malo pred 18. uro, v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem