Povezane novice

#video Domen Prevc in Timi Zajc poletela do zmage

Dnevnik 23.02.2024
Slovenska letalca na smučeh Domen Prevc in Timi Zajc sta se v Oberstdorfu zapisala v zgodovino smučarskih skokov kot prva zmagovalca superekipne tekme na letalnici. Orla sta slavila z veliko prednostjo pred Norveško in Avstrijo. Oberstdorf je preko… »

Timi Zajc in Domen Prevc pometla s tekmeci na letalnici v Oberstdorfu

RTV Slovenija 23.02.2024
Slovenija je na krilih Domna Prevca in Timija Zajca dobila tekmo dvojic v smučarskih poletih v Oberstdorfu. Druga je bila Norveška z zaostankom 23,2 točke, tretja pa Avstrija z zaostankom 28,8 točke. To je bila prva tekma na letalnici v Oberstdorfu in… »

Timi Zajc in Domen Prevc zmagala na tekmi dvojic v Oberstdorfu

Gorenjski glas 23.02.2024
Oberstdorf – Slovenska smučarska skakalca Timi Zajc in Domen Prevc (884,5 točke) sta prepričljivo zmagala na superekipni tekmi dvojic za svetovni pokal na letalnici v nemškem Oberstdorfu. Vodila sta od prvega skoka in vse tekmece ugnala za najmanj… »

Slovenska orla pometla s konkurenco v Oberstdorfu

Zurnal24 23.02.2024
Slovenska smučarska skakalca Timi Zajc in Domen Prevc sta zmagovalca superekipne tekme parov na letalnici v Oberstdorfu. Timi Zajc in Domen Prevc sta na superekipni tekmi parov za svetovni pokal smučarskih skakalcev slavila na letalnici v nemškem… »

Timi Zajc in Domen Prevc razred zase v Oberstdorfu

Delo 23.02.2024
Tekma dvojic v smučarskih poletih v Oberstdorfu je zanesljivo pripadla Sloveniji, ki sta jo zastopala rojena letalca Timi Zajc in Domen Prevc. Superekipna tekma dvojic v smučarskih poletih v Oberstdorfu je zanesljivo pripadla Sloveniji, ki sta jo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem