Povezane novice

NAŠA PREDSEDNICA SE JE ODLOČILA ZA GLASBENI VLOŽEK: V poklon Ukrajincem zapela njihovo ljudsko pesem (VIDEO)

Regional 24.02.2024
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je danes ob drugi obletnici vojne v Ukrajini vnovič ostro obsodila rusko agresijo in dodala, da Slovenija še naprej ostaja solidarna z Ukrajino. V poklon hrabrim ljudem Ukrajine pa je na svojem Instagram profilu… »

Zelenski voditelje G7 zaprosil za nadaljnjo pomoč

Delo 24.02.2024
Invazijo na zahodno sosedo je Vladimir Putin začel z besedami, da gre za posebno vojaško operacijo »za demilitarizacijo in denacifikacijo« Ukrajine. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je na drugo obletnico ruske invazije na Ukrajino voditeljem… »

Video: Predsednica zapela pesem v poklon Ukrajincem

Necenzurirano 24.02.2024
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je danes vnovič ostro obsodila rusko agresijo in dodala, da Slovenija še naprej ostaja solidarna z Ukrajino. V poklon hrabrim ljudem Ukrajine pa je na svojem Instagram profilu skupaj s pevko Kristino Oberžan… »

Pirc Musar se je ob drugi obletnici vojne Ukrajincem poklonila s pesmijo

RTV Slovenija 24.02.2024
Ker verjame, da je glasba univerzalni jezik, ki prinaša sporočilo miru in ljubezni, je predsednica Nataša Pirc Musar ob drugi obletnici vojne v Ukrajini v poklon Ukrajincem skupaj s pevko Kristino Oberžan zapela ukrajinsko ljudsko pesem. Minevata… »

Minevata dve leti od začetka ruske invazije v Ukrajini. Šojgu obiskal enote v Ukrajini.

RTV Slovenija 24.02.2024
Minevata natanko dve leti, odkar je ruski predsednik Vladimir Putin sprožil napad na Ukrajino, ki ga je označil za posebno vojaško operacijo "za demilitarizacijo in denacifikacijo" sosednje države. Ubitih je bilo več kot 10.000 civilistov. Po… »

Golob o vojni v Ukrajini: Dve leti popolnega ignoriranja načel mednarodnega prava

RTV Slovenija 24.02.2024
"Za nami sta dve leti 'popolnega ignoriranja načel mednarodnega prava in predvsem nasprotovanja ruskega agresorja Ustanovni listini ZN-a'," je ob drugi obletnici vojne v Ukrajini dejal predsednik vlade Robert Golob. Hkrati sta minili tudi dve leti… »

Pozabljena Ukrajina, še ena večna vojna

Delo 24.02.2024
24. februarja 2022 se je končalo obdobje magičnega mišljenja v zunanji politiki. V nadaljevanju preberite: Čeprav so premiki ruskih sil več mesecev jasno napovedovali, da je vojaška invazija na Ukrajino le še vprašanje časa, in je bilo na… »

GOLOB OB OBLETNICI VOJNE V UKRAJINI: "Zavzeti se moramo, da se obe strani končno usedeta za pogajalski mizo"

Regional 24.02.2024
Premier Robert Golob je danes ob drugi obletnici vojne v Ukrajini poudaril, da sta za nami dve leti "popolnega ignoriranja načel mednarodnega prava in predvsem nasprotovanja Ustanovni listini ZN s strani ruskega agresorja". Ob tem se je zavzel za iskanje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem