Povezane novice

V Ljubljani in drugod po Evropi shodi v podporo Ukrajini

RTV Slovenija 24.02.2024
V več evropskih mestih, tudi v Ljubljani, so ob drugi obletnici vojne v Ukrajini potekali shodi, na katerih so udeleženci izrazili podporo Ukrajini in kritike do ruske oblasti. Na Poljskem so protestniki pred hišo ruskega veleposlanika odvrgli gnoj… »

Zelenski ob drugi obletnici vojne obljublja zmago nad Rusijo

Zurnal24 24.02.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je ob današnji drugi obletnici vojne v Ukrajini obljubil zmago nad Rusijo in se zaveznicam zahvalil za vso dozdajšnjo pomoč. Dodal je, da si vsi želijo konca vojne, a da se bo ta morala končati pod "našimi… »

#foto Shod: Ukrajinska skupnost v Sloveniji zahteva več podpore in sankcij ob drugi obletnici invazije

Dnevnik 24.02.2024
Danes, na drugo obletnico začetka največje vojaške invazije v Evropi v zadnjih sedemdesetih letih, se ukrajinska skupnost v Sloveniji združuje v podporo Ukrajini ter poziva k večji mednarodni podpori in uvedbi dodatnih sankcij proti Rusiji. Dogodek… »

Ob drugi obletnici ruske invazije na Ukrajino iz sveta prihajajo mnogi izrazi podpore Kijevu.

Necenzurirano 24.02.2024
Tudi na obletnico začetka vojne v Ukrajini spopadi niso prenehali, iz Zahoda, Nata in drugod pa dežujejo izrazi podpore. Oglasil se je tudi Robert Golob. Ob obletnici ruske invazije bodo v številnih mestih po Evropi, tudi v Ljubljani, napovedani shodi… »

Nato in Zahod potrdila nadaljnjo podporo in pomoč Kijevu

Dnevnik 24.02.2024
Ob drugi obletnici ruske invazije na Ukrajino danes iz sveta prihajajo izrazi podpore Kijevu. Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg je ob obljubi pomoči Ukrajino in njene zaveznice pozval, naj ne izgubijo upanja. London je Kijevu obljubil novo… »

Von der Leyen: Ukrajini trdno stojimo ob strani!

Dnevnik 24.02.2024
Ob drugi obletnici ruske agresije na Ukrajino je predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen danes v Kijevu pohvalila izjemen odpor Ukrajincev, Ukrajini pa izrazila trdno podporo Evropske unije. V Kijevu je tudi italijanska premierka Giorgia… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem