Povezane novice

Peter Prevc znova na drugem mestu; Hrgota: Sodniki so nas oškodovali za zmago

RTV Slovenija 25.02.2024
Peter Prevc je na drugi posamični tekmi smučarskih letalcev v Oberstdorfu ponovil sobotni uspeh in zasedel drugo mesto, potem ko je v finalu na stopničke napredoval s 6. mesta. Timi Zajc je bil četrti. Zmagal je vodilni v svetovnem pokalu Stefan… »

Nasmejani Peter Prevc poletel do zmagovalnega odra, Timi Zajc četrti

Delo 25.02.2024
Tekmo v smučarskih poletih v Oberstdorfu je dobil Stefan Kraft pred Petrom Prevcem, ki je bil peti po prvi seriji. Timi Zajc četrti, pred njim Rjoju Kobajaši. Avstrijec Stefan Kraft (433,5 točke) je zmagal na drugi tekmi za svetovni pokal na letalnici… »

Stefan Kraft pred Petrom Prevcem zmagal v Oberstdorfu, Timi Zajc četrti

Dnevnik 25.02.2024
Avstrijec Stefan Kraft (433,5 točke) je zmagal na drugi tekmi za svetovni pokal na letalnici v nemškem Oberstdorfu. Drugi za vodilnim v seštevku svetovnega pokala je bil Peter Prevc (430,2), tretji Japonec Rjoju Kobajaši (422,1), četrti pa Timi Zajc… »

Prevc danes pred Zajcem, po sredincu mu je tokrat pokazal ...

Zurnal24 25.02.2024
Peter Prevc je zasedel drugo mesto na drugi tekmi svetovnega pokala na letalnici v Oberstdorfu, Zajcu so se na četrtem mestu stopničke izmuznile za vsega dve desetinki. Avstrijec Stefan Kraft (433,5) je zmagovalec druge tekme za svetovni pokal na… »

Avstrijci tega od Petra Prevca res niso pričakovali

Zurnal24 25.02.2024
Predstave slovenskih orlov v Oberstdorfu so očarale tudi njihove avstrijske kolege. Slovenski skakalci so uprizorili izjemne polete na dosedanjih tekmah svetovnega pokala v Oberstdorfu. Po zmagi Timija Zajca in Domna Prevca na superekipni tekmi sta dan… »

Se nam obeta nov šov slovenskih skakalcev?

Zurnal24 25.02.2024
Slovenski smučarski skakalci v Oberstdorfu nadaljujejo boj za mali kristalni globus v poletih. Slovenski smučarski skakalci so blesteli na prvi posamični tekmi svetovnega pokala v poletih v Oberstdorfu. Ta je bila obenem prva od šestih to sezono, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem