Povezane novice

Nika Prevc zadržala formo

Dnevnik 25.02.2024
Avstrijka Eva Pinkelnig je z dvema domačima zmagama v Hinzenbachu poslala sporočilo Niki Prevc, da bitka za veliki kristalni globus še ni odločena. Slovenka ima po zaslugi včerajšnjega drugega mesta še vedno več kot 200 točk prednosti. Po dolgem… »

DVA PREVCA DANES NA DRUGEM MESTU! Najprej Nika, nato še Peter

Regional 25.02.2024
Avstrijec Stefan Kraft (433,5 točke) je zmagal na drugi tekmi za svetovni pokal na letalnici v nemškem Oberstdorfu. Drugi za vodilnim v seštevku svetovnega pokala je bil Peter Prevc (430,2), tretji Japonec Ryoyu Kobayashi (422,1), četrti pa Timi Zajc… »

Nika Prevc skočila na drugo mesto, v Hinzenbachu nova zmaga Eve Pinkelnig

RTV Slovenija 25.02.2024
Eva Pinkelnig je dobila obe domači tekmi v Hinzenbachu, saj je v nedeljo potrdila sobotno zmagoslavje. Vodilna v svetovnem pokalu Nika Prevc je v finalu s petega mesta napredovala na drugo in utrdila lastništvo rumene majice. Nika Prevc je v zahtevnih… »

Prevčeva do desetih stopničk v karieri, zmaga najresnejši tekmici

Zurnal24 25.02.2024
Nika Prevc druga na tekmi svetovnega pokala v Hinzenbachu, zmaga najresnejši tekmici Prevčeve, Pinkelnigovi. Avstrijska smučarska skakalka Eva Pinkelnig (246,6) je zmagovalka tudi druge posamične tekme za svetovni pokal v Hinzenbachu. Najboljša… »

Nika Prevc je zaostala le za avstrijsko šampionko

Delo 25.02.2024
Eva Pinkelnig je slavila novo zmago na tekmi smučarskih skakalk za svetovni pokal v Hinzenbachu. Avstrijska smučarska skakalka Eva Pinkelnig je slavila novo zmago na tekmi za svetovni pokal v Hinzenbachu. S skokoma, dolgima 90 in 90,5 metra, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem