Povezane novice

BO MEIRA HOT NOVA PRAVOSODNA MINISTRICA? Na seznamu SD tudi odvetnik iz Lucije

Regional 26.02.2024
Premier Robert Golob in predstavniki SD trenutno na sestanku usklajujejo možna imena za kandidata za novega ministra za pravosodje. Na mizi naj bi bilo več imen, med tistimi, ki jih je prispevala SD, tudi ime aktualne podpredsednice DZ Meire Hot. Je pa… »

Golob za ministrico le predlagal Andrejo Katič

Dnevnik 26.02.2024
Premier Robert Golob je za ministrico za pravosodje predlagal Andrejo Katič, ki je resor že vodila v času vlade Marjana Šarca. Sprva ni bila naklonjena kandidaturi, a je nato vendarle privolila, da prevzame ministrstvo po izbruhu afere s sodno stavbo… »

Golob v DZ posredoval predlog za imenovanje Andreje Katič za ministrico za pravosodje

RTV Slovenija 26.02.2024
Premier Golob se je odločil, da zaradi preteklih izkušenj za ministrico za pravosodje predlaga Andrejo Katič. Z njo je tudi že opravil pogovor in je kandidaturo sprejela. Predlog za njeno imenovanje je že posredoval v državni zbor. Predsednik vlade… »

Golob za novo ministrico za pravosodje predlaga nekdanjo ministrico

Mladina 26.02.2024
Andreja Katič je bila v preteklosti tako ministrica za pravosodje kot tudi ministrica za obrambo. Predsednik vlade Robert Golob se je danes sestal s predstavniki SD, ki so mu predlagali več kandidatov za ministra za pravosodje. Odločil se je, da zaradi… »

Preobrat po obratu, Golob se je odločil

Zurnal24 26.02.2024
Kandidatka za ministrico nekdanja ministrica. Čeprav je Andreja Katič še zjutraj povedala, da soglasja svoji stranki, da jo predlagajo za naslednico Dominike Švarc Pipan, ni dala, se je v zadnji uri zgodil preobrat. Predsednik vlade Robert Golob je po… »

Premier za ministrico predlagal Andrejo Katič

Delo 26.02.2024
Nekdanja ministrica za pravosodje je bila kandidatka že pred imenovanjem Dominike Švarc Pipan. Premier Robert Golob je za ministrico za pravosodje predlagal Andrejo Katič. Na seznamu, ki ga je predlagala SD, sta bili tudi imeni aktualne podpredsednice… »

GOLOB SE JE ODLOČIL: To bo nova ministrica za pravosodje

Regional 26.02.2024
Predsednik vlade Robert Golob se je danes sestal s predstavniki SD, ki so mu predlagali več kandidatov za ministra za pravosodje. Odločil se je, da zaradi preteklih izkušenj za ministrico predlaga Andrejo Katič. Z njo je tudi že opravil pogovor… »

Iskanje ministra: Na pogovore se je vrnila kadidatka, ki naj bi bila že odpisana

Zurnal24 26.02.2024
Premier Robert Golob in predstavniki SD trenutno na sestanku usklajujejo možna imena za kandidata za novega ministra za pravosodje. Medtem, ko je predsednica SD Tanja Fajon v bolnišnici, premier Robert Golob in predstavniki SD usklajujejo možna imena… »

GOLOB SE MORA ODLOČITI, KDO BO VODIL PRAVOSODNI RESOR: Zanimanja za ministrski stolček naj ne bi bilo prav veliko

Regional 26.02.2024
Premierja Roberta Goloba čaka odločitev, koga bo v naslednjih dneh postavil na čelo pravosodnega resorja. Izteka se namreč rok, do katerega mora bodisi predlagati novega ministra ali začasnega vodjo ministrstva. Po pričakovanjih bo o kandidatih… »

Časa zmanjkuje, Golob se mora odločiti

Zurnal24 26.02.2024
Premierja Roberta Goloba čaka odločitev, koga bo v naslednjih dneh postavil na čelo pravosodnega resorja. Izteka se namreč rok, do katerega mora bodisi predlagati novega ministra ali začasnega vodjo ministrstva. Po pričakovanjih bo o kandidatih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem