Povezane novice

Dončić ob boku Jordana in Jamesa

Dnevnik 28.02.2024
Košarkarji Dallasa so v ligi NBA klonili v Clevelandu po neverjetnem metu pred sireno Maxa Strusa z več kot polovice igrišča. Luka Dončić je večer pred 25. rojstnim dnevom dosegel 45 točk, 14 asistenc in devet skokov. Po sedmih zaporednih zmagah… »

Navijači Dallasa šokirani, namiguje se celo na sabotažo

Zurnal24 28.02.2024
Navijači Dallas Mavericks se hudujejo na razpletom tekme v Clevelandu, kjer so Mavs izgubili po spektakularnem košu z več kot polovice igrišča. Navijači košarkarskega moštva Dallas Mavericks ne morejo verjeti, čemu so bili sinoči priča v… »

Neverjetno, koga je Luka okrivil za boleč poraz s Clevelandom

Zurnal24 28.02.2024
Nova izjemna Dončićeva predstava je bila premalo za zmago. Košarkarji Dallasa so ponoči na neverjeten način izgubili na gostovanju v Clevelandu s 119:121. Čeprav je po asistenci Luke Dončića tri sekunde pred koncem PJ Washington popeljal Mavericke… »

Noro! Ob Lukovem gostovanju v Clevelandu navijači v slovenščini zapeli ...

Zurnal24 28.02.2024
Luka Dončić bo moral 25. rojstni dan praznovati po bolečem porazu, katerega pa so mu z lepo gesto nekoliko oblažili navijači. Košarkarji Dallasa so ponoči izgubili na gostovanju v Clevelandu s 119:121. Tekmo je s trojko ob zadnjem pisku sirene… »

#video Cleveland s trojko ob sireni izničil nov odličen nastop Luke Dončića

Dnevnik 28.02.2024
Košarkarji Dallasa so ponoči izgubili na gostovanju v Clevelandu s 119:121. Tekmo je s trojko ob zadnjem pisku sirene odločil Max Strus in gostiteljem priigral 38. zmago za drugo mesto na vzhodu. Le tri sekunde pred koncem je Luka Dončić podal za… »

Strus z neverjetno trojko s svoje polovice prehitel sireno in potopil Dallas

RTV Slovenija 28.02.2024
Max Strus je zadel enega najbolj neverjetnih metov v letošnji sezoni v Ligi NBA. Cleveland ni imel več minute odmora, zato je globoko na svoji polovici vrgel in zadel trojko ob pisku sirene za zmago Cavaliersov nad Dallasom s 121:119. Luka Dončić je… »

Najdaljši meti, ki so s sireno odločili tekmo v Ligi NBA

RTV Slovenija 28.02.2024
Ni slajšega od zmage s sireno, kar je v noči na sredo pokazal Max Strus, ki je z neverjetno trojko potopil Dallas in v Clevelandu poskrbel za odmevno zmago. Daljši met za zmago je uspel le enemu košarkarju. Pridni statistiki pri ESPN-u so po koncu… »

Dončićevih 45 točk ni prineslo zmage

Delo 28.02.2024
Slovenski zvezdnik je tri sekunde pred koncem tekme Dallas popeljal v vodstvo v Clevelandu, a so se hip zatem uspeha veselili gostitelji. Košarkarji Dallasa so izgubili na gostovanju v Clevelandu s 119:121. Tekmo je s trojko ob zadnjem pisku sirene… »

Luka vrnil Dallas v igro, nato pa je tekmo odločil nor koš v zadnji sekundi

Zurnal24 28.02.2024
Košarkarji Dallasa so po izjemnem metu Maxa Strusa izgubili v Clevelandu s 119:121. Mavericks so pred dvobojem z Indiano nanizali sedem zmag, nato pa morali priznati premoč Pacers. Tokrat jih je ob 'slovenskem večeru' v Clevelandu na papirju znova… »

Novice dneva »

Kako prelisičiti nespečnost

Finance.si pred 8 minutamiše 2 povezani

Minnesota izenačila, Jokić in Denver s katastrofalnim metom

Dnevnik pred 56 minutamiše 2 povezani

Zakaj bom kaznovan, ker sem preklopil na elektriko?

Finance.si pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem