Povezane novice

Po burnem dogajanju v državnem svetu v izdelavo transkripta

Delo 28.02.2024
V petek bo mandatno-imunitetna komisija nadaljevala z odločanjem o tem, kako naprej. Po preigravanjih, pritiskih in zahtevi za ponovitev glasovanja so svetniki prekinili sejo in tako tudi odločanje o ustanovitvi parlamentarne preiskovalne komisije o… »

Zaplet: Nista vedela, za kaj glasujeta, nastala zmeda

Zurnal24 28.02.2024
Sejo državnega sveta so zaznamovale prekinitve in tehnične težave. Dva svetnika nista točno vedela, za kaj sta glasovala. Državni svetniki bi morali na današnji seji odločati o predlogu za ustanovitev preiskovalne komisije, ki se bo ukvarjala s… »

Zaradi zmede pri glasovanju DS ni odločal o preiskovalni komisiji glede Gen-I-ja in Star Solarja

RTV Slovenija 28.02.2024
Državni svetniki so na seji obravnavali predlog za ustanovitev preiskovalne komisije glede Gen-I-ja, Star Solarja in Gibanja Svoboda. Vendar se je zapletlo pri glasovanju, saj naj bi dva svetnika napačno glasovala. Sejo so nato prekinili. Državni… »

GEN-I IN GIBANJE SVOBODA POD DROBNOGLEDOM: Ju bo preiskovala posebna komisija?

Regional 28.02.2024
Državni svetniki bodo na današnji seji odločali o predlogu za ustanovitev preiskovalne komisije, ki se bo ukvarjala s poslovanjem podjetij Gen-I in Star Solar ter domnevnim nezakonitim financiranjem Gibanja Svoboda. Predlog za odreditev preiskovalne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem