Povezane novice

Vdova Navalnega: nad Putina kot nad mafijo

Dnevnik 28.02.2024
Julija Navalna je včeraj v govoru v evropskem parlamentu pozvala evropske politike, naj se z režimom ruskega predsednika Vladimirja Putina spoprimejo z metodami boja proti organiziranemu kriminalu, ne boja proti političnim tekmecem. »Opraviti nimate s… »

Julija Navalna v Evropskem parlamentu: "Da bi premagali Putina, morate postati inovativni"

RTV Slovenija 28.02.2024
Vdova Alekseja Navalnega Julija Navalna je v Evropskem parlamentu v Strasbourgu pozvala k inovativnemu pristopu v boju proti ruskemu režimu in predsedniku Vladimirju Putinu. Evropski poslanci so njen nagovor pozdravili s stoječim aplavzom. Kot je… »

Vdova Navalnega evropskim politikom: V boju proti Putinu prenehajte biti dolgočasni

Dnevnik 28.02.2024
Julija Navalna je danes v govoru v evropskem parlamentu pozvala evropske politike, naj se z režimom ruskega predsednika Vladimirja Putina spoprimejo z metodami boja proti organiziranemu kriminalu, ne boja proti politični konkurenci. »Nimate opravka s… »

Julija Navalna / »Moj mož ne bo videl, kakšna bo lepa Rusija prihodnosti, vendar jo moramo videti mi«

Mladina 28.02.2024
Žena umrlega ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega je pozvala k boju proti ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu in dejala, da bo Rusija nekoč svobodna in demokratična. Žena umrlega ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega… »

Julija Navalna: Nad Putina z metodami boja proti mafiji

Delo 28.02.2024
»Putina ne morete prizadeti s še eno resolucijo ali še enim sklopom sankcij. Ne morete ga premagati z mišljenjem, da je načelen človek z moralo in pravili.«. »Moj mož ne bo videl, kakšna bo lepa Rusija prihodnosti, mi pa jo moramo videti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem