Povezane novice

Izraelski pokol sestradanih civilistov

Delo 29.02.2024
Izraelska vojska je v četrtek zjutraj ubila najmanj 110 ljudi, ki so čakali na humanitarno pomoč. V nadaljevanju preberite: Izraelska vojska je v četrtek zgodaj zjutraj v bližini Gaza Citya na severu palestinske enklave ubila najmanj 110 sestradanih… »

Število smrtnih žrtev vojne v Gazi preseglo 30.000

Dnevnik 29.02.2024
Število smrtnih žrtev vojne med Izraelom in palestinskim islamističnim gibanjem Hamas je preseglo 30.000, je danes sporočilo ministrstvo za zdravje na območju Gaze. Humanitarne organizacije medtem opozarjajo na lakoto na severu Gaze, zaradi katere… »

Izraelska vojska streljala Palestince, ki so čakali na humanitarno pomoč; v napadu je bilo ubitih najmanj 77 ljudi

Dnevnik 29.02.2024
Izraelska vojska je streljala na Palestince v bližini mesta Gaza, ki so čakali na humanitarno pomoč, je danes sporočilo palestinsko ministrstvo za zdravje. Dodalo je, da je bilo v napadu ubitih najmanj 77 ljudi, še okoli 250 pa je bilo ranjenih… »

V Gazi že več kot 30.000 smrtnih žrtev

Delo 29.02.2024
Humanitarne organizacije opozarjajo na lakoto na severu Gaze, zaradi katere že umirajo otroci, posredniki pa si prizadevajo doseči dogovor o premirju. Število smrtnih žrtev vojne med Izraelom in palestinskim islamističnim gibanjem Hamas je preseglo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem