Povezane novice

Simona Kustec kršila zakon, plačati bo morala 400 evrov

Delo 29.02.2024
Postopek se je nanašal na odločanje o izplačilih denarnega nadomestila za neizkoriščeni del dopusta. Nekdanja ministrica je dobila 400 evrov globe. Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je ugotovila, da je nekdanja ministrica za izobraževanje… »

KPK izrekla globo bivši ministrici Simoni Kustec

Dnevnik 29.02.2024
Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je končala še en prekrškovni postopek, vezan na izplačilo denarnih nadomestil za neizkoriščen del dopusta ministrom prejšnje vlade. Za nekdanjo ministrico za izobraževanje, znanost in šport Simono Kustec… »

KPK zaradi kršitev protikorupcijske zakonodaje oglobil nekdanjo ministrico Simono Kustec

RTV Slovenija 29.02.2024
Protikorupcijska komisija je nekdanjo ministrico Simono Kustec oglobila s 400 evri, ker se ni izločila iz postopka obravnave in odločanja glede denarnega nadomestila za neizkoriščen del dopusta funkcionarjev prejšnje vlade. Komisija za preprečevanje… »

Protikorupcijska komisija oglobila nekdanjo ministrico za izobraževanje

Mladina 29.02.2024
Simona Kustec je kršila določbo, ki ureja način izogibanja nasprotju interesov. Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je končala še en prekrškovni postopek, vezan na izplačilo denarnih nadomestil za neizkoriščen del dopusta ministrom… »

Nekdanja ministrica kršila zakon, KPK zahteva plačilo

Zurnal24 29.02.2024
Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je zaključila prekrškovni postopek zoper nekdanjo ministrico za izobraževanje, znanost in šport Simono Kustec. KPK je postopek vodila zaradi odločanja o izplačilih denarnega nadomestila za neizkoriščen… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem