Povezane novice

Nika Križnar z rekordnimi 131,5 m do zmage v Lahtiju!

RTV Slovenija 01.03.2024
Nika Križnar je v obeh serijah petkove tekme postavila rekord velike skakalnice v Lahtiju in slavi šesto zmago kariere. Vodilna v skupnem seštevku Nika Prevc je bila deseta, prva izzivalka Eva Pinkelnig pa tretja in zdaj zaostaja 174 točk. Prvič po… »

REKORD IN ZMAGA! Nika Križnar po skoraj dveh letih znova na prvem mestu

Regional 01.03.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar (254,1 točke), ki je že v prvi seriji s 127 metri dosegla rekord skakalnice v Lahtiju, je v finalu s 131,5 metra skočila še dlje in potrdila zmago na Finskem. To je bila šesta posamična zmaga 23-letne… »

#video Nika Križnar z dvema rekordoma skakalnice do šeste zmage v karieri

Dnevnik 01.03.2024
Slovenske smučarske skakalke so ponovno pokazale svojo moč. Ko nekoliko v formi pade Nika Prevc, ki je bila tokrat deseta, navduši Nika Križnar. Edina Slovenka, ki je že osvojila veliki kristalni globus, je v Lahtiju dvakrat popravila rekord… »

Slovenska zmaga v Lahtiju v senci spodrsljaja Nike Prevc

Zurnal24 01.03.2024
Nika Prevc je na tekmi svetovnega pokala v Lahtiju utrpela velik udarec v boju za veliki kristalni globus. Za veselje v slovenskem taboru je z zmago poskrbela Nika Križnar. Nika Križnar je zmagala na tekmi svetovnega pokala smučarskih skakalk v… »

Nika z dvema rekordoma skakalnice poletela do zmage na Finskem

Delo 01.03.2024
Na tekmi smučarskih skakalk za svetovni pokal v Lahtiju je Križnarjeva prepričljivo ugnala vso konkurenco. Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar je prepričljivo zmagala na tekmi za svetovni pokal v Lahtiju. Potem ko je s 127 metri in 131,5 metra… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem