Povezane novice

Poslovil se je sloviti snemalec in producent Aco Razbornik

Necenzurirano 01.03.2024
Umrl je eden od velikanov slovenske glasbe, snemalec in producent ter ustanovitelj znamenitega ljubljanskega Studia Tivoli Aco Razbornik. Da se je poslovil leta 1946 rojeni velikan slovenske glasbene produkcije, so prvi poročali na Valu 202. »Aco… »

Umrl je Aco Razbornik

Delo 01.03.2024
Leta 1946 rojeni Razbornik se je v slovensko glasbeno zgodovino zapisal kot človek, ki je posnel vrsto kultnih slovenskih albumov. Aco Razbornik je bil velikan slovenske glasbene produkcije. Prvi je bil leta 1973 album Odpotovanja kantavtorja Tomaža… »

Umrl je Aco Razbornik, ki je v studiu Tivoli posnel množico kultnih glasbenih albumov

RTV Slovenija 01.03.2024
Umrl je velikan slovenske glasbene produkcije Aco Razbornik, ki je kot mojster zvoka sodeloval z največjimi imeni slovenske glasbe. V 80. letih preteklega stoletja je ustanovil Studio Tivoli, kjer je posnel več kot 500 albumov. Aco Razbornik se je… »

Umrl je Aco Razbornik, ustanovitelj slovitega Studia Tivoli

Dnevnik 01.03.2024
Prvi od kultnih albumov, ki jih je posnel, so Odpotovanja kantavtorja Tomaža Pengova. Leta 1973 sta ga z improvizirano opremo posnela pri Pengovu doma. V 80. letih je Razbornik ustanovil Studio Tivoli in tam posnel več kot 500 albumov. O studiu je pred… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem