Povezane novice

Skakalnica v Lahtiju neprijazna do rumenih majic

Dnevnik 01.03.2024
Petkova ženska in moška posamična tekma za svetovni pokal v smučarskih skokih v Lahtiju sta imeli podoben scenarij. Zmagi sta po zaslugi Nike Križnar in Lovra Kosa odpotovali v Slovenijo, veliko težav pa sta imela vodilna skakalca zime Nika Prevc… »

Zadnji postanek Anamariji odnesel sanjsko bero

Delo 01.03.2024
Anamarija Lampič na strelišču posamične tekme za svetovni pokal v Oslu pustila uvrstitev med deseterico. Tradicionalna marčna postaja biatlonske sezone na Holmenkollnu nad Oslom je za uvod prinesla največ veselja domači reprezentanci. Na najdaljši… »

Kakšen dan v Lahtiju: po Križnarjevi z norim skokom zmagal še Lovro Kos

Zurnal24 01.03.2024
Potem ko je v konkurenci deklet v Lahtiju zmagala Nika Križnar, je popoln slovenski dan na Finskem dopolnil Lovro Kos. Ta je s petega mesta v drugo z norim skokom napadel zmago in se veselil velikega uspeha. Domen Prevc je po prvi seriji zasedal sedmo… »

Po Niki do zmage v Lahtiju tudi Lovro

Delo 01.03.2024
Kos je v svojo korist odločil tekmo smučarskih skakalcev za svetovni pokal na veliki napravi Salpausselkä. Po Niki Križnar je z vso konkurenco v Lahtiju opravil tudi Lovro Kos, ki se je po Lake Placidu veselil še svoje druge zmage v svetovnem pokalu… »

Laegreid zmagal prvič v sezoni, Miha Dovžan z vsemi zadetimi streli 23.

RTV Slovenija 01.03.2024
Na posamični tekmi biatloncev na 15 km v Oslu je bila Anamarija Lampič v igri za vrhunski izid, a je na zadnjem streljanju zgrešila trikrat in osvojila 32. mesto. Moško tekmo na 20 km je dobil Norvežan Sturla Holm Laegreid. Miha Dovžan 23. Po prvem… »

Kos z "ekstremno dobrim drugim skokom" do nove slovenske zmage

RTV Slovenija 01.03.2024
Še ena slovenska zmaga v Lahtiju! Po Niki Križnar je na najvišjo stopničko stopil tudi Lovro Kos. Drugo zmago v karieri si je zagotovil z odličnim finalnim skokom. Drugi je bil Nemec Andreas Wellinger, tretji pa Japonec Rjoju Kobajaši. Kos je bil po… »

IZ PETEGA MESTA NA SAM VRH STOPNIČK: Lovro Kos odnesel zmago v finskem Lahtiju

Regional 01.03.2024
Slovenski smučarski skakalec Lovro Kos (262,5) je zmagovalec tekme za svetovni pokal v finskem Lahtiju. Štiriindvajsetletnik je slavil po odličnem drugem skoku, po katerem je s petega mesta napredoval na sam vrh za drugo zmago v karieri. Drugi je bil… »

Zmagovalni oder povsem norveški, Dovžan zadel vseh 20 tarč

Zurnal24 01.03.2024
Norvežan Sturla Holm Laegreid je zmagovalec biatlonske individualne tekme za svetovni pokal na 20 km v Oslu. Za popolno norveško slavje na domačem prizorišču sta poskrbela še drugi Tarjei Boe in Vetle Sjaastad Christiansen. Najboljši Slovenec je… »

Kvalifikacije Kraftu, Kos osmi, na tekmo vsi Slovenci

Delo 01.03.2024
V Lahtiju prvo dejanje današnje uvodne posamične tekme. Avstrijski smučarski skakalec Stefan Kraft (131,3 točke) je bil najboljši v kvalifikacijah za današnjo posamično tekmo svetovnega pokala v finskem Lahtiju. Najboljši od Slovencev je bil Lovro… »

Lampičeva v igri celo za stopničke, na koncu se je zgodilo to

Zurnal24 01.03.2024
Biatlonka Anamarija Lampič je na posamični 15-kilometrski tekmi v Oslu osvojila 32. mesto. V igri so bile teoretično celo stopničke, najmanj pa deseterica, a je slovenska reprezentantka prav na zadnjem streljanju napravila tri od skupno petih napak… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem