Povezane novice

"Ne vem, zakaj tako dolg napad. Dvomim, da so to pričakovali."

Zurnal24 02.03.2024
Pogačar po 81 km dolgem napadu do zmage na Strade Bianche. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec enodnevne dirke svetovne serije Strade Bianche. Petindvajsetletnik je napadel kar 81 km pred ciljem, si nabral… »

NAPADEL 81 KM PRED CILJEM IN DEKLASIRAL KONKURENCO: Eden in edini, Tadej Pogačar (FOTO, VIDEO)

Regional 02.03.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec enodnevne dirke svetovne serije Strade Bianche. Petindvajsetletnik je napadel kar 81 km pred ciljem, si nabral veliko prednost in zanesljivo ugnal tekmece za drugo zmago na… »

Samo veliki Coppi je bežal dlje kot Pogačar

Delo 02.03.2024
Ne epska, legendarna je zmaga svetovne številke ena na toskanskih belih cestah po samostojnem napadu kar 81 km pred ciljem. Njegova velika tekmeca za letošnji Tour Jonas Vingegaard (Visma Lease a Bike) in Remco Evenepoel (Soudal Quick Step) sta… »

Pogačar prišel, napovedal, kaj bo storil, nato pa odpihnil tekmece

Zurnal24 02.03.2024
Tadej Pogačar je na svoji prvi dirki sezone prepričljivo ugnal konkurenco. Matej Mohorič je bil peti. Tadej Pogačar je na vse bolj priljubljeni dirki Strade Bianche odprl svojo tekmovalno sezono, kljub prvi dirki pa so ga strokovnjaki že uvrščali… »

Pogačar z nasmeškom v cilj po 81 kilometrov dolgem solo pobegu

Delo 02.03.2024
V večjem in boljšem slogu se na kolesarski dirki ne da zmagati! Pogačar je prikazal vožnjo, kakršne ni še nihče na enodnevnih dirkah. Zmaga Tadeja Pogačarja je že pred ciljno črto postala legendarna. Česa podobnega še nismo videli na… »

Pogačar že na uvodni dirki nagnal tekmecem strah v kosti

RTV Slovenija 02.03.2024
Tadej Pogačar je odlično začel novo sezono. Prvi kolesar sveta je prepričljivo dobil 215 km dolgo klasično italijansko dirko Strade Bianche, potem ko je napadel 81 kilometrov pred ciljem in v solo pobegu drugič v karieri dosegel prestižno zmago… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem