Povezane novice

Verstappen novo sezono začel z zanesljivo zmago

RTV Slovenija 02.03.2024
Max Verstappen je dobil prvo dirko v novi sezoni svetovnega prvenstva v formuli ena. V Manami je svetovni prvak po odličnem startu zanesljivo ugnal tekmece. Red Bull je potrdil prevlado na VN Bahrajna z novo dvojno zmago. Še najbolj se mu je približal… »

Verstappen nadaljeval, kjer je končal prejšnjo sezono - na vrhu

Dnevnik 02.03.2024
Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec prve dirke sezone svetovnega prvenstva za veliko nagrado Bahrajna. V Sakirju je svetovni prvak po odličnem startu zanesljivo ugnal tekmece. Še najbolj se mu je približal moštveni… »

Max maksimalen tudi v Bahrajnu

Delo 02.03.2024
Verstappen na uvodni dirki sezone nadaljeval, kjer je končal prejšnjo sezono – na vrhu. Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagal na prvi dirki sezone svetovnega prvenstva za veliko nagrado Bahrajna. V Sahirju je svetovni prvak… »

Na začetku nove sezone brez prave spremembe

Zurnal24 02.03.2024
Verstappen nadaljeval, kjer je končal prejšnjo sezono - na vrhu. Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec prve dirke sezone svetovnega prvenstva za veliko nagrado Bahrajna. V Sakirju je svetovni prvak po odličnem startu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem